Årets sista dag till både glädje och sorg.

Godmorgon! Idag var det 0grader när jag åkte till jobbet imorse. Hoppas bara det är klart ikväll så vi ser fyrverkeriet.
Idag på årets sista dag känner jag både glädje och sorg. Sorg, då det är 10 år sedan min kära mor gick bort. Saknaden är fortfarande stor och än idag kan jag komma på mig att vilja ringa. Nä just ja, det går ju inte. Undrar hur länge det ska vara så? 
Glädje då vi som vanligt ska tillbringa kvällen med vår dotter Monica, mågen Peter och hans mor Monica och hennes sambo Sven. Alltid lika roligt varje gång jag nämner deras namn. Monica's svärmor heter Monica och hennes sambo och min man heter Sven.
Vi har som tradition att tillbringa nyårsafton tillsammans. Monica, dottern, tillagar tillsammans med sin man, en trerätters middag som vi får avnjuta. Lika spännande varje år då vi inte vet vad det blir. Vi umgås och har trevligt och vid tolvslaget avfyrar vi vårt fyrverkeri. 
Jag vill nu önska alla ett riktigt Gott Nytt År.
Nytt år, nya möjligheter men vi fortsättet att kramas mycket.
🎉🍾🍸✨😎
 
 

Stora hopp i grader.

Godmorgon! Idag visar temperatuen - 1,1 grader. Lite skillnad mot gårdagens - 13 grader. För mig är detta toppen då jag inte är någon älskare av kyla och snö. Skulle trivas mycket bättre där man kan gå i linne, shorts och flipflops. Om ca 3 månader kan jag göra det i 14 dagar för då är vi på Gran Canaria. Yiiiiiiiihaoooooo. Som jag längtar. Följer några bloggar som svenska boende där har och blir så avundsjuk. Min stora dröm är att få bosätta mig där när det är dags för pensionen. Den är inte så långt borta, ca 1,5 år. Kan tänkas att det blir lite tidigare då det är förändringar på gång på jobbet. Den som lever får se.
 
Idag står ett eftermiddagpass på jobbet på agendan. Inget jag direkt ser fram emot. Hoppas bara att det blir en del att göra och inte som vanligt ett tumrullarpass.
 
Ungefär så här känner kag mig idag. 
 
Ha nu en bra onsdag och kom ihåg att kramas mycket.

Känner mig tom i skallen.

Lika kallt idag också. Täckkjolen åkte på i morse när jag skulle på jobbet så även icebugsen så jag tordes gå. Är riktigt snorhalt på vissa ställen.
 
Arbetspass två avklarat bara fyra kvar innan fya dagars ledighet. Fick en extra dag den 6:e. Skulle haft förmiddag men då det är röd dag dras den turen in, till min stora glädje.
 
 
Men det är dom som ger lön tyvärr så det är bara att gilla läget och knega på.
 
Timrå spelar hemma ikväll. Tar emot Vita Hästen. Vi kommer inte åka ner utan tar det på söndag istället då vi tar emot Björklöven. Förhoppningsvis två matcher som ger 3 poäng vardera. ;)
 
Ha en fortsatt bra tisdag och kom ihåg att kramas mycket.