Bedrövligt uppförande!

Tänk att en fullvuxen karl kan bli som ett barn på julafton. Min älskade make Sven är sådan just nu. Vår son har fixat och trixat med en massa nya delar och fått till en dator som han är helnöjd med. Nu kan han äntligen spela sina, i mitt tycke, hemska spel. Han får väl se det som en farsdagspresent i förskott. Något han är väl värd efter allt han fått stå ut med under min konvalecent.
 
En kvinna kan göra två saker! Självklart, men att skriva och samtidigt fundera på vilken middag jag ska göra känns lite övermäktigt. Vill ju få till ett så bra inlägg här som möjligt så ni finner det intressant. Nåja, vi får se vad det blir. I matväg alltså. 
 
Leva här och nu? Absolut, men nu har jag i alla fall varit i framtiden lite och gjort lite bokningar. Så det så. Någon gång emellanåt måste det få bli så.
 
 
Ha en bra dag alla! Kram!

Rekord igen! Så himla roligt.

Jag är rädd" Är inte ni? Varför? Mä! Det är ju "freaky friday". Ho hu ho hu ho hu ho hu. Här kommer en snäll halloweenbild så ni inte blir så rädda.
 
 
 
 
Nästan lika söta som mina katter Sixten och Zingo. :)
 
Vad skådar mitt norra öga när jag kollar översikten på bloggen? Jo, ett rekord igen. Blir så himla glad att ni över huvudtaget intresserar er för mitt liv. En 63-årig gråhårig tråkig kärring som för tillfället faktiskt mår riktigt bra själsligt.
 
Vad som hittas på idag är som vanligt döljt i dunkel. 
 
Min man är i alla fall glad att jag får börja jobba igen. Imorse tyckte han nog att jag har haft alldeles för mycket tid att tänka. Berättade att jag möblerat om hela huset - i huvudet alltså. Så roligt när man kan glädja någon.
 
 
 
Kram
 

Säger som Gert Fylking - ÄNTLIGEN!

Fick ett riktigt trevligt samtal för en stund sedan. Karin, min chef, ringde och talade om att hon fått brev från Transportstyrelsen där det var klart för mig att återgå till mitt ordinarie jobb.
 
SÅ DJÄVLA GLAD!
 
Nu hoppas jag det innebär att positivismen har kommit in i mitt liv. Det är verkligen på tiden.
 
Tjolahopp, tjolahej jag är så himla glad. Kan ta hela världen i famn.
 
Pöss på er!