Världens barn

Har nu bidragit till världens barn genom att swisha till 9019506. Är världsförälder och bidrar med 200 kr per månad men kände ändå att jag ville skänka ett bidrag. Alltför många barn som far illa i världen och speciellt nu i dessa flykttider. Ge ett bidrag du också. Storleken spelar ingen roll. Varje bidrag är viktigt. 
 

Karaktär? Vad är det?

En vacker himmel som förmodligen innebär en fin dag, vädermässigt.
Vad denna dag i övrigt bjuder på har jag ingen aning om. Ska försöka få den att rulla på utan alltför många avsteg.
 
Har kommit fram till att jag är i total avsaknad av karaktär. Vadå, säger ni? Du har ju slutat röka! Det innebär ju att du har karaktär. Kan så vara men det är när det kommer till tröstätande som den tryter. Hade bestämt mig för att på allvar köra igång med lchf och det gick ju åt helvete. Största anledningen är att jag har skittråkigt och tröstäter.  FÅR INTE JOBBA och tar mig inte ut utan ledsagare. Min förhoppning är att allt blir bättre på fredag. Ska till ortopeden och hoppas att jag sedan får stödja på benet. Då kan jag komma ut på gården, i alla fall, utan ledsagare.  Håller tummar och tår för att det blir så.
 
Det är faktiskt något som händer idag. Katterna ska vaccineras. Min dotter Eva är snäll och åker iväg med dom. 
 
Kanske inte skulle bloggat nåt idag då jag är skittråkig. Samtidigt är det skönt att få ur sig lite skit i alla fall.
 
Ha en bra dag alla. Kram

Ingen blodsmåne

 Har visserligen varit vaken till och från i natt men klev inte upp och tittade på månen. Mina sömnproblem skyller jag månen för. Hoppas den snart blir mindre så jag får en hel natts sömn. 
En vacker morgon. Ska visst vara så här soligt hela dagen. Härligt. Bilden är inte perfekt. Tog den från köksfönstret så lite reflexbilder kom med. 
 
Idag händer inte mycket, som vanligt. Ska komponera en veckomatsedel och köra igång på allvar med lchf. Har slarvat så in i bomben men nu får det vara nog. Ska försöka köra så strikt som möjligt. Önskar att min man också kunde äta enligt det men det går inte så bra. Jag tjuras på ändå så kanske, kanske jag kan vända honom.
 
Nu tyckte en av katterna, Sixten, att jag skulle sluta skriva och ägna mig åt honom istället. Får väl göra det då. 
 
Önskar alla en fin dag. Kram