Inte vilken dag som helst utan idag är det vår bröllopsdag. Grattis till oss!

Godmorgon mina vänner! Idag är det inte vilken dag som helst utan idag är det vår bröllopsdag. Den ska firas med dom som var med när vi gifte oss nämligen syster yster och svåger. Planen är att vi ska grilla så jag hoppas vädret är på vår sida. Huvudsaken att det är uppehåll för vi kan sitta inne och äta.
 
Säger grattis till vår kung också som fyller 70 år idag.
 
Igår var vi ner med Christoffer och hans grejer till hans lägenhet. Lite bilder kommer här som jag hade hoppats hinna ta innan han lastade in sina grejer men inte, så därför ser det lite stökigt ut.
 
Med lite ommöblering i vardagsrummet (flytta fåtöljen) fick han in databordet. En lättsam flytt då det var det enda i möbelväg han behövde ta med sig då lägenheten hyrs möblerad. Toppen.
Vid vår inspektion insåg vi att nästan alla lampor var trasiga men det är ju bara att köpa nya. Nu visade det sig att så inte var fallet utan någon fas hade förmodligen gått. När vi var på väg hem ringde Christoffer och undra om vi var hemma på hur proppskåpet fungerade. Hur lätt är det att förklara det på telefon. Nu fanns det ett journummer att ringa och någon skulle komma inom en timme. Hoppas det löste sig. Har inte pratat med honom ännu. Ska göra det efter jag bloggat färdigt.
 
Är lite irriterad. Mina slutsiffror kom äntligen upp i Ring så spelar vi och jag kastade mig på telefonen. Efter x antal gånger så kom jag äntligen fram till slussen. Tror ni att dom ringde upp? Nämen varför skulle dom de? Får väl vara glad att jag kom fram till slussen. Grrrrrr.
Nåja, detta ska inte få förstöra vår dag. Ska nu förbereda mat och lite annat inför eftermiddagen/kvällen. Syster och svåger kommer efter melodikrysset som syrran vill lösa innan dom beger sig från Sveg och till oss.
 
Ha nu en riktigt härlig lördag och ta han om varandra. Kram.