Inte vilken dag som helst utan idag är det vår bröllopsdag. Grattis till oss!

Godmorgon mina vänner! Idag är det inte vilken dag som helst utan idag är det vår bröllopsdag. Den ska firas med dom som var med när vi gifte oss nämligen syster yster och svåger. Planen är att vi ska grilla så jag hoppas vädret är på vår sida. Huvudsaken att det är uppehåll för vi kan sitta inne och äta.
 
Säger grattis till vår kung också som fyller 70 år idag.
 
Igår var vi ner med Christoffer och hans grejer till hans lägenhet. Lite bilder kommer här som jag hade hoppats hinna ta innan han lastade in sina grejer men inte, så därför ser det lite stökigt ut.
 
Med lite ommöblering i vardagsrummet (flytta fåtöljen) fick han in databordet. En lättsam flytt då det var det enda i möbelväg han behövde ta med sig då lägenheten hyrs möblerad. Toppen.
Vid vår inspektion insåg vi att nästan alla lampor var trasiga men det är ju bara att köpa nya. Nu visade det sig att så inte var fallet utan någon fas hade förmodligen gått. När vi var på väg hem ringde Christoffer och undra om vi var hemma på hur proppskåpet fungerade. Hur lätt är det att förklara det på telefon. Nu fanns det ett journummer att ringa och någon skulle komma inom en timme. Hoppas det löste sig. Har inte pratat med honom ännu. Ska göra det efter jag bloggat färdigt.
 
Är lite irriterad. Mina slutsiffror kom äntligen upp i Ring så spelar vi och jag kastade mig på telefonen. Efter x antal gånger så kom jag äntligen fram till slussen. Tror ni att dom ringde upp? Nämen varför skulle dom de? Får väl vara glad att jag kom fram till slussen. Grrrrrr.
Nåja, detta ska inte få förstöra vår dag. Ska nu förbereda mat och lite annat inför eftermiddagen/kvällen. Syster och svåger kommer efter melodikrysset som syrran vill lösa innan dom beger sig från Sveg och till oss.
 
Ha nu en riktigt härlig lördag och ta han om varandra. Kram.

Morgonstund har guld i mun, eller hur det nu var

Och fåglarna hjälpte till. Sjöng så vackert att man nästan godtog att det blåser.
Idag är det fredag, jiiiippiiiie, och en hel helg framför mig. Inte vilken helg som helst för syster yster och svåger kommer. Ska bli sååååå roligt och vädret såg ut att bli hyfsat. Åtminstone skulle det vara uppehåll och det tackar vi för. Ingen speciell värme men vi kommer kunna grilla så får vi sitta inomhus och äta. Det funkar det också.
 
Ikväll åker vi ner till stan med Christoffer och hans grejor för den officiella inflyttningen i sin lägenhet. Ska försöka komma ihåg att ta några bilder.
 
Sitter på jobbet nu för ett förmiddagspass så det är väl bäst att koncentrera sig på det en stund.
 
Ha en härlig fredag och ta hand om varandra. Kram

Fåglarna bryr sig inte om det är sol eller regn, de sjunger lika vackert ändå.

Man behöver lite crazyness ibland och det bjuder jag gärna på.
 
En ny dag som tyvärr inte verkar vilja bjuda på något fint väder så det är tur att jag ska jobba. Lite hushållsgöromål innan. Även lite förberedelser till helgen när syster och svåger kommer. Då vill jag verkligen ha bättre väder för planen är att vi ska grilla. Kräver inte 20 grader och sol men absolut uppehåll så känns grillandet mycket trevligare.
Det är en evinnerlig tur att april snart är över så detta aprilväder också kan flyga sin kos. Ganska less nu. Hörde någon säga att om april bjuder på skitväder så blir sommaren bra och tvärtom. Ja men, då får jag väl tacka och ta emot då. Men man är väl inte svensk för inte, då ska det ju gnällas om vädret. :)
 
Några som inte bryr sig om vädret är våra småfåglar. Vi har en hel del runt om i trädgården och en del sjunger så vackert så man kan inte låta bli att le. Tror en art heter rödhake och sedan är det de vanliga talgoxarna, blåmesarna och några fler. Inte alla som visar sig så det är svårt att säga vilka de är. Rödhaken är nog den som sjunger så vackert för de andra vet jag sedan tidigare hur de låter. Tur att dessa små vänner kan ljusa upp dagen när solen inte vill göra det.
 
 
 Med detta önskar jag er en härlig torsdag. Ta hand om varandra. Kram