Fåglarna bryr sig inte om det är sol eller regn, de sjunger lika vackert ändå.

Man behöver lite crazyness ibland och det bjuder jag gärna på.
 
En ny dag som tyvärr inte verkar vilja bjuda på något fint väder så det är tur att jag ska jobba. Lite hushållsgöromål innan. Även lite förberedelser till helgen när syster och svåger kommer. Då vill jag verkligen ha bättre väder för planen är att vi ska grilla. Kräver inte 20 grader och sol men absolut uppehåll så känns grillandet mycket trevligare.
Det är en evinnerlig tur att april snart är över så detta aprilväder också kan flyga sin kos. Ganska less nu. Hörde någon säga att om april bjuder på skitväder så blir sommaren bra och tvärtom. Ja men, då får jag väl tacka och ta emot då. Men man är väl inte svensk för inte, då ska det ju gnällas om vädret. :)
 
Några som inte bryr sig om vädret är våra småfåglar. Vi har en hel del runt om i trädgården och en del sjunger så vackert så man kan inte låta bli att le. Tror en art heter rödhake och sedan är det de vanliga talgoxarna, blåmesarna och några fler. Inte alla som visar sig så det är svårt att säga vilka de är. Rödhaken är nog den som sjunger så vackert för de andra vet jag sedan tidigare hur de låter. Tur att dessa små vänner kan ljusa upp dagen när solen inte vill göra det.
 
 
 Med detta önskar jag er en härlig torsdag. Ta hand om varandra. Kram

Kommentera här: