Även det enkla kan vara vackert.

Hej på er! 
Hoppas er dag har varit bra så här långt. Min har inte varit så tokig. Har kört ett förmiddagspass på jobbet utan incidenter. Blev glatt överraskad när jag skulle åka hem då det var riktigt varmt. 21 grader enligt termometern i bilen och det gillas skarpt.
 
Annat som gillas skarpt är att jag nu har nya fina naglar. Min fundering var att ha dem mörkgrå eller vinröd och Yvonne hade en idé om svart/vitt/silver. Jag vann och det tack vare att när hon visade den vinröda blev jag stormförtjust för det var bara så mycket jag.
 
 
Har tagit bilden själv så den är inte den mest perfekta men man ser ändå färgen. Det enkla kan också vara vackert.
 
Var riktigt härligt att komma hem och känna matdoften. Körde nämligen igång min crockpot i morse så maten var klar när jag kom hem. Behöver bara fixa tillbehören.
 
 
Det ser inte ut så här i min utan där är det pulled beef. Tlll Sven ska jag göra potatismos och själv blir det antingen coleslow eller zucchinipasta. Kommer bli så mumsigt.
 
Nåt som inte var roligt att komma hem till var det tjut som hördes. Ni må tro att jag sprang runt, runt innan jag lyckades lokalisera det. Hihihihi. Trodde det var brandlarmet men inte det. Väckarklockan? Nähä, inte den heller. Snarkmaskinerna? Nähä, inte dom heller. Svens platta? Nähä, inte den heller. Vad i hela fridens dagar är det? Oh my god! Det är robotdamsugaren som Sven tydligen hade kört igång imorse. Hihihihi. Himla tur att katterna inte var inne för då hade de väl gått bananas.
 
Bananas kanske jag går över de utslag jag fått på ena handen. Poppade upp bara utan vidare och kliar nåt så in i helvete. Har nu tvättat med kolloidalt silver så får vi se. Vad det är och var det kommer ifrån står skrivet i stjärnorna men hoppas innerligt att det snabbt försvinner.
 
Nu ska jag ta och bege mig till postlådan och se om det är något trevligt där eller bara det gamla vanliga, räkningar.
 
Ha en fortsatt bra dag. Ta hand om varandra. Kram.

Det är en bra dag idag.

Godmorgon mina vänner!
 
Det är en bra dag idag. Inte alla som kan säga det men för mig är det så. Solen skiner så vackert och det är bra för då blir det lite varmare. Är just nu bara 5 grader men det blir varmare sedan.
 
Sedan ja! Idag är det dags för ett besök hos världens bästa Yvonne och fixa naglarna. Vad det blir vet jag som vanligt inte. Funderar på något i blått, grönt, grått eller vinrött men som sagt man vet aldrig vad det blir. Yvonne har alltid några bra idéer så vi får se. Kika in senare idag så får ni se vad det blev.
Det här är snyggt men nu ska det bli annat. Kika in senare idag så får ni se vad det blev.
 
Var meningen att jag skulle byta gardiner och putsa fönstren i sovrummet igår. Detta blev nu inte av då jag inte hittade laddaren till min Kärscher. Varför har man inte den på samma ställe som apparaten? Ja, det var en fråga jag ställde mig flera gånger. Hur dumt som helst men kommer hädanefter se till att båda är på samma plats.
 
 
Den hittades när Sven hade kommit hem och av alla platser den kunde ligga på så var det nere vid Svens dator. Varför i hela fridens dagar där? Ingen av oss kan ge ett bra svar på det. En av anledningarna, som jag ser det, är att det i vårt hus cirkulerar ett antal laddare. Laddare som både har en maskin den hör till och de som är utan. Anledningen är att "det kan vara bra att ha". Alltså detta uttryck kan ibland göra mig galen/galnare. Om det inte finns en maskin den hör till ska den bort. Hur svårt kan det va?
 
Det är inte bara laddare "som kan vara bra att ha". Vi har ett "skräprum", som jag kallar det, där det kryllar av brahagrejor. Jag skulle vilja ställa en container utanför fönstret och bara hiva allt. En del grejor har stått i kartongerna i flera år och har man inte saknat dem under den tiden är det inget man behöver senare heller. Rummet skulle kunna användas till så mycket annat. Bland annat kan man ställa in trädgårdsmöblerna, gräsklipparen, krattor mm för hösten/vintern och snöslunga, snölasse för sommaren. 
 
Något jag absolut måste göra med det rummet är att få till några gardiner eller annat som stänger för insynen. Fönstren visar tydligt vad som finns där och skulle inte vara roligt med obehörigt besök. Cirkulerar överallt och förr eller senare drabbas kanske vi också. Nu är det ju inte speciellt mycket värdefullt men bara tanken att någon främmande varit och rotat i våra saker får håret att resa sig. Vill absolut inte vara med om detta.
 
Nu ska jag stoppa i mig lite frukost. Tror det blir falsk mannagrynsgröt med äppelmosen jag kokade igår.
Ha det gott. Ta hand om varandra. Kram.

Vilket jäkla tur att man inte är lättlurad.

Hej igen! Kul att du tittar in.
Gick igenom mailen och hade fått från Telia men vaken som man är förstod jag att det var ett försökt till att lura mig. Skrivet på engelska och bifogat en invoice. Hahahaha, glöm det för mig lurar ni inte. Tog genast bort det.
 
Blev lite gjort idag. Tvätten är omhändertagen och jag gjorde ett prov på äppelmos. Hittade ett recept som verkade enkelt och dessutom utan socker. Man tar 3 äpplen, skalar, kärnar ur och skär i små bitar. Koka dem i 3 msk vatten tills de mjuknat. Smaksätt med kanel och vaniljpulver. Kokade lite för kort tid men det var ju bara ett prov så. Smakade i alla fall bra trots avsaknaden av socker. Ser inte så aptitligt ut på bild men jag visar ändå. Ser nästan ut som en kompott men skit samma. Gott blev det i alla fall.
Trodde den skulle bli röd men kanelen gjorde att den blev mer brun. Som sagt smakade den riktigt bra och i morgon ska jag göra mer. Kommer frysa in. Håller inte så bra när det inte är socker i eller askorbinsyra.
 
Har också stärkt mina senaste glasunderlägg så nu kan jag lägga ut duken och glasunderläggen till försäljning.
Ser nu när jag lade upp bilden att de inte är riktigt exakt lika men det bjuder jag på. Utan att skryta tycker jag dom blev riktigt bra och matchar verkligen duken. 
Kanske behåller dem själv då det är riktigt härliga grönfärger. Vi får se.
 
Nu har jag svamlat nog så jag önskar er en trevlig kväll. Ta hand om varandra. Kram