Kortslutning! Ett fantastiskt roligt spel och jag förstår varför det heter så.

Godmorgon mina vänner!
Det är söndag och månadens sista dag. Vaknade till en dag som återigen erbjöd minusgrader, -4,8, och denna bild utanför fönstret.
 
Vad månde denna dag bjuda på? Ser ut att kunna bli både det ena och det andra vädermässigt. Nåja, dagen är ledig så den gör jag som jag vill med. Det enda inplanerade är ett biobesök ikväll. Vi ska se The Revenant. Misstänker att det är en film för Sven mer än för mig men, you never know. Recension kommer imorgon.
 
Igår var vi hos Peter och Monica (vår dotter och måg) och åt gott, drack gott och spelade spel. Maten bestod av nötbiff med rödvinssås, hasselbackspotatis, vanlig sallad och en på rödbetor och chevre som var supergott. Efter det var det dags för spel. Har ni inte provat det så kan verkligen rekommendera det för jäklar i min låda vad roligt vi hade. 
Förstår verkligen varför det heter som det gör för det blev verkligen kortslutning många gånger. Man ska svara med JA eller NEJ och tvärtom vad svaret i verkligheten är. Här kommer några exempel på frågor. "Hjälper halstabletter mot nackspärr? Är James Bond oskuld? Måste man sjunga i duschen? Kan en tävlingsmännska förlora? Eller brukar grannar uppskatta högljudda fester mitt i veckan?"  Det ska göras på tid och därför blir det som spelet heter "Kortslutning". 
 
Ja mina vänner detta var allt för idag. Återstår bara att önska er en riktigt bra söndag. 
Kom ihåg att kramas mycket.