Kortslutning! Ett fantastiskt roligt spel och jag förstår varför det heter så.

Godmorgon mina vänner!
Det är söndag och månadens sista dag. Vaknade till en dag som återigen erbjöd minusgrader, -4,8, och denna bild utanför fönstret.
 
Vad månde denna dag bjuda på? Ser ut att kunna bli både det ena och det andra vädermässigt. Nåja, dagen är ledig så den gör jag som jag vill med. Det enda inplanerade är ett biobesök ikväll. Vi ska se The Revenant. Misstänker att det är en film för Sven mer än för mig men, you never know. Recension kommer imorgon.
 
Igår var vi hos Peter och Monica (vår dotter och måg) och åt gott, drack gott och spelade spel. Maten bestod av nötbiff med rödvinssås, hasselbackspotatis, vanlig sallad och en på rödbetor och chevre som var supergott. Efter det var det dags för spel. Har ni inte provat det så kan verkligen rekommendera det för jäklar i min låda vad roligt vi hade. 
Förstår verkligen varför det heter som det gör för det blev verkligen kortslutning många gånger. Man ska svara med JA eller NEJ och tvärtom vad svaret i verkligheten är. Här kommer några exempel på frågor. "Hjälper halstabletter mot nackspärr? Är James Bond oskuld? Måste man sjunga i duschen? Kan en tävlingsmännska förlora? Eller brukar grannar uppskatta högljudda fester mitt i veckan?"  Det ska göras på tid och därför blir det som spelet heter "Kortslutning". 
 
Ja mina vänner detta var allt för idag. Återstår bara att önska er en riktigt bra söndag. 
Kom ihåg att kramas mycket.

Hur dum får man vara?

Tjenixen på er!
 
 
+4 grader idag och blåst. Blött på vägen så inga problem att köra till jobbet. Problemet kom när jag skulle gå från bilen och in, det var snorhalt. HUR DJÄVLA DUM FÅR MAN VARA? Har köpt Icebugs så varför i hela fridens dagar tog jag inte på dom idag? Nu får jag istället nästintill krypa för att ta mig fram. 
Får se hur det går när jag ska på systemet. Behöver köpa lite vin till ikväll då vi ska till Peter och Monica och äta och spela spel.
Ha en fortsatt trevlig lördag. Kom ihåg:
 
 

Upp som en sol, ner som en pannkaka.

Hej på er! Blev en kvällsblogg idag också. Det var inte så att jag inte hade tid tidigare idag, nejdå, helt enkelt inte på rätt humör. Ingen idé att skriva om hjärnan inte vill producera och den var väldigt tom i eftermiddags.
 
Gjorde inget vettigt när jag kom hem från jobbet utan tog till virkningen bara. Fick klart en lampskärm till sänglamporna och mönstret nerskrivet. Får nu hoppas det är begripligt för alla. Upptäckte lite korrigeringar som måste göras men ingen brådska. 
 
Dagens middag blev en tonfisksallad. Repris från dagens lunch men sallad är ju nyttigt så vad gör det. 
 
Med posten idag kom månadens höjdpunkt, Glossybox. Lika roligt varje gång att se vad som ligger i boxen. Synd bara att jag är lite dålig på att använda grejorna men ska försöka bättra mig.
 
För min del ingen partykväll utan ta det lugnt då jag ska upp i ottan och jobba. Imorgon kväll däremot blir det lite party. Då ska vi nämligen vara tillsammans med vår dotter Monica, mågen Peter och vår son Christoffer. Äta nåt gott och spela nåt av de spel vi fick i julklapp.
 
Önskar er alla 
 
Kom ihåg! Kramas mycket.