Juli månads sista dag. Vart tar tiden vägen?

Godmorgon mina vänner!
Idag är det juli månads sista dag och jag undra vart tiden tar vägen. Det är inte klokt vad fort det går. Bäst passa på att njuta och ta till vara tiden så gott man kan.
 
Jag måste återgå till gårdagen ett tag. Jag jobbade mellan 06.00 och 15.00 och hela tiden var det uppehåll. Inte så att solen sken från en klarblå himmel men ändå ganska varmt och som sagt uppehåll. Mina snälla arbetskamrater Robin, Anna-Maria och Janne lät mig smita iväg lite tidigare och det tackar jag för. Men vad tror ni händer när jag kommer hem? Precis, det börjar regna. Nog är det väl typiskt! Vi hade bestämt oss för att grilla men det fick anstå tills det blev uppehåll. Hade det blivit riktigt sent hade vi fått tillaga maten på spisen. Nu hade vi lite tur i allt elände så grillning blev det och riktigt gott också.
Kycklingspett och lite goa grönsaker och till det serverades en jordnötssås. ingen jag gjort själv utan en köpt som hade lite väl mycket kokossmak men absolut inte oätlig. 
 
När jag kom hem från jobbet höll Sven på att montera paviljongen men vi har insett att uteplatsen måste utvidgas för om vi lägger på taket nu så blåser allt iväg. Kommer bli så mycket bättre när vi utökar platsen men vi behöver inhandla lite mer markduk, trall och plattor. När det är gjort kommer taket på och då kommer det bli skitbra.
 
Nästan varje dag gör jag en ny upptäckt bland blommorna i trädgården och igår var inget undantag. Om det är någon som vet vad de heter blir jag glad om ni talar om det för mig.
Den här är som en buske.
Får lite och göra till hösten när jag ska flytta om allt jag vill ha kvar. Fast inte egentligen för det är bara ett fåtal av det som finns som kommer flyttas resten jämnas med marken.
Har nu också hittat en perfekt plats för alla smultronplant men det återkommer jag till längre fram.
 
Nu ska jag luta mig tillbaka och ta till vara på den första av tre lediga dagar.
Önskar er alla en härlig dag och kom ihåg att ta hand om varandra. Kram.

En olyckshändelse på väg till jobbet.

Godmorgon mina vänner!
Gårdagens dystra väderprognos är hittills inte så dyster. Solen skiner, dock inte från en klarblå himmel men ändock. Hoppas det håller i sig så vi kan grilla. Har en lååång arbetsdag framför mig och då vill jag njuta och må gott efter det. Lite grillning och något gott att dricka är då inte helt fel.
Fel blev det däremot när jag åkte till jobbet. Såg på håll att något låg på vägen så jag höll lite till höger. Tänkte att det är ett påkört djur eller nåt skräp. Mycket riktigt så var det en räv som fått sätta livet till och där var två skator och käkade på den stackaren. Ni kanske själva kan tänka er vad som hände? Precis, för när jag var nästan framme vid kadavret flög skatorna upp och den ena tyvärr in i min bil. Såg hur den landade en bit från rävkadavret och jag hoppas innerligt att den dog, vilket är sorgligt, för jag vill ju inte att den ska behöva plågas. Får väl ändå vara tacksam att det "bara" var en skata och ingen bil eller större djur som kunnat orsaka större skada.
Nu får det bli lite mer kaffe så jag håller mig vaken. Var uppe lite för länge igår och får lida för det idag.

 
Önskar er en skön dag och kom ihåg att ta hand om varandra. Kram.
 

Sååå arg på mig själv. Varför misshandlar jag min kropp på detta sätt?

Godmorgon mina vänner!
Vaknade till en strålande sol men......när det var dags för frukost såg det ut så här.
 
 
En dimma som lagt sig för solen men de säger på nyheterna att det ska bli soligt så får hålla tummarna att de har rätt.
 
Misshandel är fruktansvärt och något som jag tyvärr använder mig av. Jag misshandlar min egen kropp utan dess like. Äter så fel trots att jag vet att LCHF är melodin för mig. Nä, istället så stoppar jag i mig både det ena och det andra och vad händer. Jo jag mår skitdåligt och min kropp blir större och större. Nä, nu får det vara nog nu ska det bli andra bullar. Strikt LCHF är det som gäller hädanefter då jag mår såååå bra på det. Min kropp trivs inte som den ser ut nu. Att köpa kläder i tältmodell för att dölja alla volanger är inget jag rekommenderar. Nu ska karaktären plockas fram och hjälpa denna kropp att må bra.
 
Något som fick mig att må bra igår var att vi fick tag på ett nytt bord och en paviljong till uteplatsen. (Bilder kommer när den är helt klar) Vi drog en sväng till Birsta när jag kommit hem från jobbet och fick tag på det vi ville så nu är det bara att montera. Ska bli så härligt att sitta där och njuta av sena sommarkvällar. Finns mycket mer jag vill göra men vi tar en sak i sänder.
 
Träffade Christoffer också som nu har semester i 4 veckor. Hoppas innerligt att vädret är snällt mot honom.
 
Snälla ska vi alla vara mot varandra så ta hand om varandra och glöm inte tala om för era kära vad de betyder innan det är för sent.
Kram.