Juli månads sista dag. Vart tar tiden vägen?

Godmorgon mina vänner!
Idag är det juli månads sista dag och jag undra vart tiden tar vägen. Det är inte klokt vad fort det går. Bäst passa på att njuta och ta till vara tiden så gott man kan.
 
Jag måste återgå till gårdagen ett tag. Jag jobbade mellan 06.00 och 15.00 och hela tiden var det uppehåll. Inte så att solen sken från en klarblå himmel men ändå ganska varmt och som sagt uppehåll. Mina snälla arbetskamrater Robin, Anna-Maria och Janne lät mig smita iväg lite tidigare och det tackar jag för. Men vad tror ni händer när jag kommer hem? Precis, det börjar regna. Nog är det väl typiskt! Vi hade bestämt oss för att grilla men det fick anstå tills det blev uppehåll. Hade det blivit riktigt sent hade vi fått tillaga maten på spisen. Nu hade vi lite tur i allt elände så grillning blev det och riktigt gott också.
Kycklingspett och lite goa grönsaker och till det serverades en jordnötssås. ingen jag gjort själv utan en köpt som hade lite väl mycket kokossmak men absolut inte oätlig. 
 
När jag kom hem från jobbet höll Sven på att montera paviljongen men vi har insett att uteplatsen måste utvidgas för om vi lägger på taket nu så blåser allt iväg. Kommer bli så mycket bättre när vi utökar platsen men vi behöver inhandla lite mer markduk, trall och plattor. När det är gjort kommer taket på och då kommer det bli skitbra.
 
Nästan varje dag gör jag en ny upptäckt bland blommorna i trädgården och igår var inget undantag. Om det är någon som vet vad de heter blir jag glad om ni talar om det för mig.
Den här är som en buske.
Får lite och göra till hösten när jag ska flytta om allt jag vill ha kvar. Fast inte egentligen för det är bara ett fåtal av det som finns som kommer flyttas resten jämnas med marken.
Har nu också hittat en perfekt plats för alla smultronplant men det återkommer jag till längre fram.
 
Nu ska jag luta mig tillbaka och ta till vara på den första av tre lediga dagar.
Önskar er alla en härlig dag och kom ihåg att ta hand om varandra. Kram.