Dra mig baklänges så mätt jag är.

Buenas noches! Tror det är rätt.
Nu är middagen avnjuten och dra mig baklänges så mätt vi blev. 
Grillad fläskfilé med bea på min och champinjonsås till Sven. Höll på glömma ta kort därför ser det ut som det gör.
Hade tänkt gå och spela minigolf men då vi gått så mycket idag gick vi hem istället. Sitter nu med ett glas vin och vilar mina stackars ben.
Tittar på himlen och det ser ut som en regnskur är på väg.  Kommer det på natten bara gör det inget. Imorgon vill jag ha sol för då ska det pressas.
Ha en fortsatt trevlig kväll. Vi hörs imorgon. Kram.
 

Molnigt, blåsigt och kallt.

Hej igen!
Så har ytterligare en dag försvunnit då jag inte kunnat pressa i solen. Fortsätter det här är jag lika blek när jag kommer som när jag for. Grrrr.
Vi har i alla fall varit och kollat stället vi ska bo på i december. Betancuria heter det och ligger några gator från där vi nu bor. 
Var aldrig in på området utan tog bilder utifrån. Ser riktigt bra ut och det ligger närmare playan och Yumbo.
Sven tar sin sedvanliga siesta och jag löser sudoku. 
Var vi ska äta middag är inte bestämt ännu.
Nu måste jag få nämna nåt man egentligen inte ska nämna offentligt. Det gäller mitt toabesök. Lugn bara lugn, ska inte gå in på några detaljer. Det jag vill berätta är om väggbeklädnaden. Det är marmorerat kakel och varje gång jag sitter där ser jag ett nytt djur. Skitläckert, haha. Det är hundar, apor, fåglar och grisar. 
Ooooh nu tittar solen fram men det är fortfarande blåsigt.
Ha det så gott så hörs vi. Kram

Nä men nu tror jag väl. Men tack för det.

Godmorgon mina vänner!
Torsdag och snart har en vecka gått. Tiden går fort när man har roligt. 😀 
Hoppas vädret är snällare med oss idag. Det börjar ljusna nu och tyvärr ser det ut att vara några mörka moln. 😟 Får hoppas det bara är tillfälligt.
Idag slog jag rekord. Vaknade kl 06.45 wow. Lite orolig att jag inte skulle hinna höra koltrasten men den sjunger nu så vackert. 
Kaffet fixat, äggen kokade så nu är det bara Sven som saknas. Kan tycka att han är lite slö på morgonen. 😀
Idag ska vi ta en tur i San Fernando igen. Finns så mycket att utforska och Carina på go2gc rekommenderade gatan ovanför Eurospar. 
På lördag ska vi åka på stora ö-turen. Den går till Puerto de Mogan, San Nicolas, Puerto de las Nieves, passerar genom Galdar, Gula och Arucas, gör ett stopp i Las Palmas där vi får strosa runt på bl a Canteras Beach och kolla Alfredo Kraus Auditorium. En heldag och på någon av ställena blir det stopp för mat. Ser fram emot den då vi pratade om att åka just den vägen när vi satt hemma och planerade. Hoppas det blir bra bilder som jag kan lägga ut. Något som har varit dåligt av hittills. Men lovar att göra mitt bästa så tills vidare får ni hålla tillgodo med de bilder jag tog igår på vår promenad.
Tjusigt slott på strandpromenaden.
Låpågånget därborta startade vi.
En rolig palm i San Agustin
Köpcentret i San Agustin
 
Ha det så gott nu så hörs vi senare och då har jag förhoppningsvis fler bilder. Kram