Piggare idag men kan man bli annat när man tittar ut.

Så rätt denna text är. Idag blir en riktigt bra dag. Känner mig piggare i magen och när man tittar ut blir man riktigt glad. Solen strålar från en klarblå himmel. Riktigt känner energin komma.
Har inte ätit frukost än men kaffet har jag hitills fått behålla så det var säkert något jag åt i söndags som ställde till det med magen. Stannar för säkerhets skull hemma idag också så jag inte smittar ner mina arbetskamrater. Gör jag det blir jag inte populär och så kan jag inte ha det. Hihihi.
Mina planer för dagen är inga då jag inte visste hur jag skulle må. Det här får bli en "ta dagen som den kommer". En sak ska jag i alla fall göra och det är att beställa tid hos kiropraktorn för nu är jag riktigt less på min onda nacke och högerarm. Som jag sagt tidigare misstänker jag att det är musarm men hoppas innerligt att det inte är det. Skulle inte klara mig om jag måste vila från datorn och virkningen. Uschiamej så tråkigt det skulle bli.
Ha nu en riktigt bra dag och har ni möjlighet gå ut och ladda kroppen med D-vitaminer. Kram.

Äckliga baciller i min kropp.

Tjenixen!
Blev inget jobb för mig idag. Istället hemma med en krånglande mage. Vet inte att jag varit i närheten av någon med magsjuka så kanske något jag åt igår som jag reagerar på.
Har försökt sysselsätta mig mellan toabesöken och har äntligen blockat en duk med tillhörande glasunderlägg. 
Duken är från Järbos gratismönster, Stjärnduk lucka 20 och glasunderläggen är från www.bautawitch.se. Glasunderläggen ser ut att vara i olika storlekar men det är fotot som inte blev så bra.  
Har virkat i Järbo 8/4 och virknål 2,5. Riktigt roligt att göra och fort gick det. Har en till duk med tillhörande glasunderlägg i vitt och turkos som jag ska blocka sedan.
Nu ska jag lägga omkull mig en stund igen. Ha det så gott så hörs vi imorgon. Kram.

Perfect ending of an almost perfect day.

Godmorgon mina vänner!
Gårdagen blev en nästan perfekt dag. Massor som blev gjort och uppvaktad på morsdag. Hade önskat att alla barnen kommit men...... Dagen fick ett perfekt slut med filmen Pretty Woman. Har sett den några gånger men lika härlig ändå. För en gammal romantiker så är den och Dirty Dancing kanonfilmer.
Idag är det måndag och en ny vecka tar vid. En vecka med arbete t o m lördag men sedan är det SEMESTER. Tycker det är tidigt men då vi har rullande schema är det bara att gilla läget.
Börjar jobba kl 13.00 så får se vad jag hittar på innan dess.
Det här är inte vilken vecka som helst. På fredag är det vår son Christoffers födelsedag, han blir 24 år. Samma dag tar mitt barnbarn Jessica högskoleexamen. Otroligt duktig och dessutom har hon redan sitt drömjobb. Sååå härligt när det ordnar sig för barnen.
Eller kanske redan ikväll, vi får se.
Ha en bra måndag och ta hand om varandra. Kram.