Vi drar ett streck över gårdagen.

Godmorgon mina vänner!
 
Ja gårdagen drar vi ett streck över då den inte blev någon bra dag. Jag var trött, uttråkad, less mm mm. Inte gjorde det saken bättre att jag fick salta/grusa för att ta mig upp på gården. JAG HATAR NÄR DET ÄR ISIGT!
Har sagt det tidigare och jag säger det igen. Jag är ingen älskare av vinter men när vi har den ska det väl för f-n vara snö på backen. Som det är nu är risken för benbrott akut och jag tackar min himmelska stjärna varje dag om jag klarar mig utan att halka.
 
Som sagt, gårdagen drar vi ett streck över. Det var i alla fall en sak som var positiv igår. Jag var till Yvonne, hon som gör mina naglar, och köpte tavlan som hon lagt undan till mig. Det är en del av hennes foton, hon har massor, som blivit tavlor. Dom är oerhört vackra och jag är såååå glad att just jag fick bli ägare av denna.
 
 
Har ännu inte bestämt vilken vägg den ska få pryda. Vill att den ska synas för alla och envar då den är sååå vacker.
Som sagt Yvonne Johanneström gör inte bara naglar och tatuerar utan fotar också. Det är sååå fantastiska bilder och behöver ni en fotograf kan jag varmt rekommendera henne. Vill ni komma i kontakt med henne så skicka ett meddelande till mig så kan jag förmedla kontakten eller så söker ni på Blå Lotus Tattoo and Nails. Bästa sättet att komma i kontakt med henne är att skicka ett meddelande för hon svarar inte alltid i telefonen.
 
På schemat nu står lite småpysslande innan det är dags att bege sig till jobbet för ett eftermiddagspass.
 
Önskar er en härlig lillördag och kom ihåg att ta hand om varandra. Kram.

Stoppa tiden! Jag hinner inte med....

Godmorgon mina vänner!
 
Så har vi en ny vecka igen! Vart i hela friden tar tiden vägen. Alltså jag blir nästan mörkrädd över hur fort tiden går. Tycker inte det var länge sedan jag satt och funderade när vi skulle få sommar och nu har vi snart nyår. Alltså hallå nu får vi stoppa tiden för jag hinner inte med. 
Verkar som att ju äldre man blir ju fortare går tiden. Nä men hallå, det är väl då man vill att den ska gå sakta så man hinner med allt som man har kvar att uppleva. Nu kan jag ju inte göra något åt det så det är bara fortsätta leva som om man vore 25 (vilket jag ju faktiskt är, hihihi).
 
Det är jobbdag, ett eftermiddagspass står på schemat. Detta innebär att Sven får göra sin egen middag. Nu har jag varit otroligt snäll så hans middag står redan i ugnen. Eftersom han älskar Janssons Frestelse är det en sådan som står och gottar till sig. Själv tar jag med en matlåda eller så går jag in på Coop och köper något gott där. Coop i Ånge har såååå otroligt mycket att välja på. En salladsbar och framför allt lagar dom en massa god mat som man kan njuta av. Får se vad det blir idag.
 
Något som sker innan jobbet är ett besök hos frissan. Ska bli skönt att skala av lite barr.
 
Nu är det dags för en kopp kaffe (till) och lite slappande innan jobbet. Önskar er en härlig måndag och kom ihåg att ta hand om varandra.
Kram.

Vinden viner runt knuten.

Godmorgon mina vänner!
 
Ja god vet jag inte. Det viner runt knuten. Tack och lov är det inte kallt utan ligger på 0 grader. Det blir en tripp till stan idag och där brukar det blåsa jämt så jag bävar för hur det kommer vara. Men det är ett måste för skåpen är ganska tomma. 
Måste också komplettera bakstyckena till kuddarna. Trodde jag hade tillräckligt med fleese men icke. Ska göra delade bakstycken och då tycker jag fleese passar jättebra. Kommer göra dom med knappar och då behöver man inte sy knapphål utan bara klippa upp. Sånt gillar jag, det enkla och lätta. Hihihi.
Enkelt och lätt är det inte att knåpa ihop en matnota. Vi storhandlar en gång i månaden och då gäller det att ha fantasi och komma på en massa maträtter. Jag påtar inte ihop en hel meny men måste ändå tänka lite på vad som vi kan tänkas vilja äta så det finns hemma när det är dags. Måste denna gång köpa lite enkelt och sånt som sonen vill ha då han ska passa huset och katterna när vi drar till GC.
Jippii, det är bara 17 dagar kvar. Längtar som en galning. Hoppas vi får bra väder. Dom har ju vinter även där och jag oroas över att vi ska få kallt och regn. Nu ska man inte måla f-n på väggen men.....
 
Ha nu en riktigt skön söndag och kom ihåg att ta hand om varandra.
Kram.