Mycket på schemat idag.

Godmorgon mina vänner!
 
Har varit uppe och igång ett tag redan. Frukost intagen och några koppar kaffe. Besöket hos tandhygienisten är också avklarat. Tandfickorna går sakteliga tillbaka och det tackar man för. Brukar ligga på samma varje gång men nu hade dom blivit bättre. Det tackar vi för och även att besöket inte blev någon dyr historia som det normalt brukar bli när man har med tandläkare och tandhygienister att göra. Notan stannade på bara 310:- kr.
 
Nästa nota blir lite dyrare då det är dags för frissan kl 12.00 idag. Hinner det innan det är dags att jobba några timmar i eftermiddag. 
 
Står mycket på schemat idag alltså men det är skönt att det händer något.
 
Sixten mår nu jättebra och igår tog han en fågel också. Hmmm, me don´t like men en katt är en katt och dom tar både fåglar och råttor. Tycker dom kan låta fåglarna vara och bara hålla sig till råttor men lite svårt att säga åt en katt vad den får och inte får göra. Dom gör inte alltid som man säger.
 
Nu ska jag dra mig tillbaka och virka lite innan det är dags att bege sig till Ånge.
 
Ha en skön måndag och kom ihåg att ta hand om varandra. Kram.
 
 

Fullkomligt älskar den.......

Hej igen!
 
Tittar in för att berätta lite om dagen. Har hittat en ny älskling (har visserligen haft den länge) nämligen min CrokPot. Varför använder jag den inte oftare. Blir så härligt och såååå underbart att inte behöva stå vid spisen. Medans maten tillagas kan man sysselsätta sig med annat. Idag blev det en köttgryta.
 
 
Hade några skivor ryggbiff som jag skar ner i grytbitar, lade ner röd och grön paprika i bitar, gul lök och sötpotatis i bitar. Krossade lagerblad och kryddpeppar som också åkte i, lite salt och Alpnaerings köttbuljong. När det var klart redde jag av det lite och åtminstone jag tyckte det blev gott. Första gången jag åt sötpotatis och det kommer absolut inte bli den sista. Som ni förstår så gick det inte riktigt hem hos mannen i huset men jag är så van nu att jag skiter i det. Ät och tig eller va utan är mitt motto.
 
Är ju så bra att man kan göra annat under tiden maten tillagas och idag blev det en ljuslykta. Virkade sex rutor som jag fogat ihop till en lykta. Den 6:e rutan får bli lock så den sydde jag bara fast i ena änden. Den ska nu stärkas och sedan är det klart.
 
 
Den yttre färgen ser grå ut men är i verkligheten blågrå. Mönstret kommer från http://myway-hobby.blogspot.se/…/…/kavovo-cokoladkovaj.html… Det är ett diagram och jag trodde aldrig att jag skulle klara av det men döm om min förvåning. Skitenkel att göra och såååå rolig. Kommer göra flera till med olika färger.
 
Nu ska jag ladda för hockey. Timrå är i Dalarna för att möta Mora och jag hoppas innerligt att dom tar med sig 3 poäng hem.
 
Ha en fortsatt trevlig söndag. Ta hand om varandra. Kram.

Nu har vi en glad katt.

Godmorgon mina vänner!
 
Har ni kommit ihåg att ställa tillbaka klockan? Det hade inte vi men gör ju inget när man är ledig. Undrar hur många som kommer för sent till jobbet pga klockan. Tycker vi kan slopa detta med sommar- och vintertid och ha enbart en som förr. Förstår inte vitsen med detta hattande med klockan. Tycker synd om dom som jobbar natt när vi återgår till vintertid för då får dom jobba en timme extra. Kan inte vara roligt.
 
Roligt däremot är att Sixten är bättre. Han har kissat och bajsat helt normalt och har därför nu fått gå ut. Blev riktigt glad men det har gått förvånansvärt bra i alla fall. Han har accepterat att bara Zingo fått vara ute. Tur att det inte var tvärtom för det hade aldrig gått. Zingo är en katt som aldrig, nästan, vill vara inne så med honom hade blivit riktigt besvärligt.
 
Besvärligt verkar det vara att få till nätverkskabeln så vi kan möblera om. Trodde att det bara var att hitta den men ack vad jag bedrog mig. Den ska tillverkas också! Jaha, men är den inte redan det? Fattar inget. Jo nu förstår jag. Det ska sättas på kontakter och det är ju såååå besvärligt. Ja ja, det blir när det blir.
 
Har inga direkta planer för dagen utan vi gör väl som igår att vi tar dagen som den kommer. Har i alla fall kört igång en tvätt. Kanske snabeldraken får gå några varv också. Ska inte överanstränga mig för det är ju trots allt vilodagen. Hihihihi.
 
Såg "Så mycket bättre" igår och blev överraskad över Magnus Carlsson. Har ju hört Weeping Willows (vet inte om jag stavar rätt) men blev igår riktigt fast för den musiken. Det är ett bra gäng även denna omgång av programmet men jag har svårt för Lisa Ekdahl med hennes pipiga röst. Oh vilket skratt hon har. Låter riktigt illa men det är väl för att jag inte gillar henne som jag tycker så. Ska bli intressant att höra hur Dannys och Jills låtar tolkas. Hitills har det varit bra och jag hoppas det fortsätter så.
 
Någon fortsättning blir det inte nu utan nu önskar jag er en riktigt trevlig söndag. Ta hand om varandra. Kram.