Fullkomligt älskar den.......

Hej igen!
 
Tittar in för att berätta lite om dagen. Har hittat en ny älskling (har visserligen haft den länge) nämligen min CrokPot. Varför använder jag den inte oftare. Blir så härligt och såååå underbart att inte behöva stå vid spisen. Medans maten tillagas kan man sysselsätta sig med annat. Idag blev det en köttgryta.
 
 
Hade några skivor ryggbiff som jag skar ner i grytbitar, lade ner röd och grön paprika i bitar, gul lök och sötpotatis i bitar. Krossade lagerblad och kryddpeppar som också åkte i, lite salt och Alpnaerings köttbuljong. När det var klart redde jag av det lite och åtminstone jag tyckte det blev gott. Första gången jag åt sötpotatis och det kommer absolut inte bli den sista. Som ni förstår så gick det inte riktigt hem hos mannen i huset men jag är så van nu att jag skiter i det. Ät och tig eller va utan är mitt motto.
 
Är ju så bra att man kan göra annat under tiden maten tillagas och idag blev det en ljuslykta. Virkade sex rutor som jag fogat ihop till en lykta. Den 6:e rutan får bli lock så den sydde jag bara fast i ena änden. Den ska nu stärkas och sedan är det klart.
 
 
Den yttre färgen ser grå ut men är i verkligheten blågrå. Mönstret kommer från http://myway-hobby.blogspot.se/…/…/kavovo-cokoladkovaj.html… Det är ett diagram och jag trodde aldrig att jag skulle klara av det men döm om min förvåning. Skitenkel att göra och såååå rolig. Kommer göra flera till med olika färger.
 
Nu ska jag ladda för hockey. Timrå är i Dalarna för att möta Mora och jag hoppas innerligt att dom tar med sig 3 poäng hem.
 
Ha en fortsatt trevlig söndag. Ta hand om varandra. Kram.

Kommentera här: