Nu har vi en glad katt.

Godmorgon mina vänner!
 
Har ni kommit ihåg att ställa tillbaka klockan? Det hade inte vi men gör ju inget när man är ledig. Undrar hur många som kommer för sent till jobbet pga klockan. Tycker vi kan slopa detta med sommar- och vintertid och ha enbart en som förr. Förstår inte vitsen med detta hattande med klockan. Tycker synd om dom som jobbar natt när vi återgår till vintertid för då får dom jobba en timme extra. Kan inte vara roligt.
 
Roligt däremot är att Sixten är bättre. Han har kissat och bajsat helt normalt och har därför nu fått gå ut. Blev riktigt glad men det har gått förvånansvärt bra i alla fall. Han har accepterat att bara Zingo fått vara ute. Tur att det inte var tvärtom för det hade aldrig gått. Zingo är en katt som aldrig, nästan, vill vara inne så med honom hade blivit riktigt besvärligt.
 
Besvärligt verkar det vara att få till nätverkskabeln så vi kan möblera om. Trodde att det bara var att hitta den men ack vad jag bedrog mig. Den ska tillverkas också! Jaha, men är den inte redan det? Fattar inget. Jo nu förstår jag. Det ska sättas på kontakter och det är ju såååå besvärligt. Ja ja, det blir när det blir.
 
Har inga direkta planer för dagen utan vi gör väl som igår att vi tar dagen som den kommer. Har i alla fall kört igång en tvätt. Kanske snabeldraken får gå några varv också. Ska inte överanstränga mig för det är ju trots allt vilodagen. Hihihihi.
 
Såg "Så mycket bättre" igår och blev överraskad över Magnus Carlsson. Har ju hört Weeping Willows (vet inte om jag stavar rätt) men blev igår riktigt fast för den musiken. Det är ett bra gäng även denna omgång av programmet men jag har svårt för Lisa Ekdahl med hennes pipiga röst. Oh vilket skratt hon har. Låter riktigt illa men det är väl för att jag inte gillar henne som jag tycker så. Ska bli intressant att höra hur Dannys och Jills låtar tolkas. Hitills har det varit bra och jag hoppas det fortsätter så.
 
Någon fortsättning blir det inte nu utan nu önskar jag er en riktigt trevlig söndag. Ta hand om varandra. Kram.

Kommentera här: