En del skulle behöva genomgå EEG.

Hej på er!
 
Idag har jag varit med om den absolut idiotiska parkeringen någonsin. Bilen bredvid mig hade parkerat så nära att jag hade ca 5 cm´s marginal för att öppna dörren på förarsidan. Det innebar förståss att jag fick åla mig in via passagerarsidan, då jag inte är någon Twiggytyp och där jag tack och lov inte hade någon bil stående. När man är vig som ett kassaskåp kan ni ju tänka er min frustration. HUR DJÄVLA DUM FÅR MAN VA EGENTLIGEN? Är även brydd hur den personen tog sig ur sin egen bil då bilen på hans förarsida stod lika nära. Han måste ha krypit ut via bakluckan. Inte omöjligt kanske då det var en skåpbil av något märke som jag i ilskan inte registrerade. Skulle behövas EEG på vissa människor.
 
 
och jag har precis kommit hem från jobbet. En ledig helg ligger framför mig där mycket är inplanerat. Kommer dessvärre sälla mig till svikarskaran och inte åka på hockey trots att Timrå har hemmamatch. Är alldeles för trött för det och sitter hellre hemma och myser med gubben. Fredagsmys och naturligtvis kommer jag servera tacos till middag. En riktig medelsvenssonmiddag. Hihihi.
 
Blev igår kväll lite mer viss i förhoppningen att romerna inte kommer hit. Sades på mittnytt att motellet i Ljungaverk ska rivas. Ska tas upp i kommunstyrelsen om två veckor. Visserligen är två veckor en lång tid så jag ropar inte hej ännu. Och om ett rivningsbeslut tas kommer inte rivningen igång genast för det behövs säkert planering för det också både ur miljö- och säkerhetssynpunkt.
Oron finns där ännu för har dom bara fått in en fot så är det kört.
På måndag ska lägret i hamnen i Sundsvall tömmas och vad händer då. Dessutom kom en buss idag med 10 nya romer. Känns tryggt........
Bara att vänta och se. Inte mycket jag kan göra förutom hoppas.
 
Idag är det också Christoffers sista dag på Telia, blev ingen förlängning för honom. Får hoppas han kommer hitta något nytt jobb som är riktigt intressant. Han är inte särskilt orolig och som det låter ska han satsa på körkortet nu då tid finns. Kan verkligen behövas beroende på vart han får jobb. Kanske blir långa sträckor han behöver ta sig och då är körkort och bil ett måste.
 
Nu ska jag inte trötta ut er mer utan önskar er en riktigt härlig fredag. Ta hand om varandra. Kram.

Att ta itu med jobbiga saker är såååå, ja just det jobbigt.

Godmorgon mina vänner!
 
 
Dimman omsluter oss idag. Ja, omsluter är väl fel ord att använda för det förknippar jag med något varmt och varmt är det absolut inte. Endast 3 grader. Men det är höst och då är det inget annat att vänta. September hittills har varit fantastisk med mycket sol och värme så man ska väl inte klaga. 
 
Har kommit till insikt om att jag måste ta itu med en jobbig sak. Dels för min egen skull för jag har svårt att lägga det bakom mig och dels också för den personen det gäller som jag tror inte mår så bra. 
 
Jag har tre barn och det är det äldsta barnet som är problemet. Har inte haft kontakt med henne sedan den 9:e februari. Något hände som jag fick reda på då som gjort att jag totalt tappat lusten och orken att ta itu med det. Detta barn, ja hon är en vuxen dam på snart 46 år, har i hela sitt vuxna liv ljugit och ansett att det varit så synd om henne. Varför det blivit så står skrivet i stjärnorna. Hon och hennes syster fick samma uppväxt (är 1 år och 2 dagar mellan dem) så det kan inte vara problemet. Deras far och jag skildes när hon var 12 och hennes syster 11. Flickorna bestämde sig för att bo med sin far så där blev det heller ingen skillnad. Efter några år beslutade sig hennes syster för att flytta till mig. Där blev det dock en skillnad men ingen hade varit gladare än jag om båda hade flyttat till mig. Men nu bestämde hon sig för att stanna kvar med sin far. Vad som hände där kanske gjorde henne till den hon är idag. Det vet jag inte men något är det och vad vet jag inte om jag någonsin får reda på.
Jag har länge gått på hennes lögner men den veckan efter den 9:e fick jag nog. Visste helt enkelt inte hur jag skulle tackla problemet och därför lade jag det på is. Kanske inte det bästa att göra men orken, frustrationen över det inträffade fick mig att reagera så. Detta gnager i mig och jag har såååå svårt att släppa greppet så nu har jag bestämt mig för att ta tjuren vid hornen och ställa henne mot väggen och kräva svar. Är rädd för att det blir fler lögner men det får jag ta och försöka vara öppen så jag inte blir totallurad igen. Det gör ont och det är många som tycker att jag ska låta det vara. "Hon är ju vuxen så vad ska du göra"? "Slösa inte energi på något du inte kan göra något åt" Ja detta är några kommentarer jag fått och kanske har personerna rätt som säger så men det är såååå svårt att göra. Det är trots allt mitt barn och barnen älskar man oavsett vad på ett eller annat sätt.
Ni får ursäkta mtt inlägg idag som inte blev av det glada slaget men kände bara att jag behövde skriva av mig. 
 
Önskar er en riktigt härlig dag och kom ihåg att ta hand om varandra. Kram.

Årets värsta dag avklarad med glans.

Hej på er!
Ja, det blir ett sent inlägg idag då jag har tillbringat dagen med det årliga provet, genomgång av det och lite övriga saker och frågor. Provet avklarat med glans. Var tvingad fråga om de verkligen hade rättat riktigt för så bra har jag aldrig gjort det. Min ambition var att klara godkänt och det gjorde jag med råge. Fattar inte men blir överlycklig. Nu hade det inte varit hela världen om jag inte blivit godkänd för hade bara inneburit att jag fått göra om. Det är ju trots allt inte något man vill så därför är jag såååå glad.
 
Köpte lite vin för att fira och det är ju trots allt lillördag så då är det tillåtet. Får äta middag själv idag då Sven jobbar över. Får se vad det blir. Säkert något enkelt bara.
 
I övrigt har jag inte mycket att rapportera denna gång. Livet går sin gilla gång och de ev planer jag hade för eftermiddagen/kvällen lägger jag på is till imorgon. Kommer sätta mig med virkningen en stund sedan blir det väl slötittande på tv.
 
Ha en fortsatt trevlig lillördag. Ta hand om varandra. Kram.