En del skulle behöva genomgå EEG.

Hej på er!
 
Idag har jag varit med om den absolut idiotiska parkeringen någonsin. Bilen bredvid mig hade parkerat så nära att jag hade ca 5 cm´s marginal för att öppna dörren på förarsidan. Det innebar förståss att jag fick åla mig in via passagerarsidan, då jag inte är någon Twiggytyp och där jag tack och lov inte hade någon bil stående. När man är vig som ett kassaskåp kan ni ju tänka er min frustration. HUR DJÄVLA DUM FÅR MAN VA EGENTLIGEN? Är även brydd hur den personen tog sig ur sin egen bil då bilen på hans förarsida stod lika nära. Han måste ha krypit ut via bakluckan. Inte omöjligt kanske då det var en skåpbil av något märke som jag i ilskan inte registrerade. Skulle behövas EEG på vissa människor.
 
 
och jag har precis kommit hem från jobbet. En ledig helg ligger framför mig där mycket är inplanerat. Kommer dessvärre sälla mig till svikarskaran och inte åka på hockey trots att Timrå har hemmamatch. Är alldeles för trött för det och sitter hellre hemma och myser med gubben. Fredagsmys och naturligtvis kommer jag servera tacos till middag. En riktig medelsvenssonmiddag. Hihihi.
 
Blev igår kväll lite mer viss i förhoppningen att romerna inte kommer hit. Sades på mittnytt att motellet i Ljungaverk ska rivas. Ska tas upp i kommunstyrelsen om två veckor. Visserligen är två veckor en lång tid så jag ropar inte hej ännu. Och om ett rivningsbeslut tas kommer inte rivningen igång genast för det behövs säkert planering för det också både ur miljö- och säkerhetssynpunkt.
Oron finns där ännu för har dom bara fått in en fot så är det kört.
På måndag ska lägret i hamnen i Sundsvall tömmas och vad händer då. Dessutom kom en buss idag med 10 nya romer. Känns tryggt........
Bara att vänta och se. Inte mycket jag kan göra förutom hoppas.
 
Idag är det också Christoffers sista dag på Telia, blev ingen förlängning för honom. Får hoppas han kommer hitta något nytt jobb som är riktigt intressant. Han är inte särskilt orolig och som det låter ska han satsa på körkortet nu då tid finns. Kan verkligen behövas beroende på vart han får jobb. Kanske blir långa sträckor han behöver ta sig och då är körkort och bil ett måste.
 
Nu ska jag inte trötta ut er mer utan önskar er en riktigt härlig fredag. Ta hand om varandra. Kram.