Så är då dagens premiär avklarad.

Hej igen! Kul att ni tittar in.
 
Dagens premiär är nu avklarad. Har varit på Mittmarken i Munkbysjön för första gången någonsin. Mycket folk, mycket att se och äta. Imponerad av allt fint hantverk, stickat, virkat, vävt, snidat, målat, bakat, ystat mm mm.
Träffat många bekanta som man inte träffar så ofta. Blev inte mycket handlat. Kunde hålla fingrarna i styr när det gällde alla stånd med garner men jisses vad det kliade i dom. Men mitt kloka jag segrade. Det enda jag köpte var en rökt sik då jag älskar det. Det bästa är att jag nog får ha den helt och hållet för mig själv då Sven inte är någon fiskälskare. Gråter absolut inte för det, tvärtom.
 
 
Tog bara en bild för att ni skulle få se på ett ungefär hur det såg ut. Vet inte om utställarna hade blivit så glad om jag sprungit runt och fotat dem. Ni som har varit på en marknad vet på ett ungefär vad som erbjöds.
 
Kom just på att siken kan användas till middagen. Vi bestämde att det skulle bli sallad och istället för tonfisk kan vi ha rökt sik. Är nog bäst att jag gör ordning även tonfisk för den kan Sven i alla fall äta.
 
Ha nu en fortsatt trevlig lördag. Ta hand om varandra. Kram.
1 Bea:

skriven

Åh himmel så gott med rökt sik!!!! 😍❤️

Svar: Oooooh ja, det var det. Inte så dumt heller att ha den till sallad. Jammi, jammi!
Gunsan

Kommentera här: