Valborgsmässoafton och bröllopsdag.

Ja så har vi då sista april här och valborgsmässoafton. För Sven och mig är det inte vilken dag som helst utan det är vår bröllopsdag. Grattis till oss. <3
 
 
Valborgsmässoafton! Ja det firas väl inte i lika stor utsträckning som när jag var yngre men ni som gör det. Var försiktigt med eld och smällare. Tyvärr blir det en del olyckor som skulle kunna undvikas om man bara tänkte sig för.
 
För Sven och mig blir det inget särskilt utan som en helt vanlig söndag. Sven är inte så mycket för att fira som jag är och då anpassar man sig. Vi kommer fortsätta städa ur skräprummet. Oh boy så mycket "skit" som finns där nere. En del grejor har vi lagt ut till försäljning, för det som inte vi vill ha kanske någon annan gillar. Men mycket kommer vi kunna slänga. Peters mamma var här och "tog rätt på" en del saker. Hon som min Sven gillar "bra ha grejor".
Vi måste röja upp i det rummet för snart ska ett kök monteras ner hos Peter och Monica och ställas där till det är dags för oss att montera upp det hos. Blir intressant se när det är färdigt om det nu går att montera ner det utan skador. Det vet man aldrig då det suttit uppe ett tag. Ja ni ska få se bilder på före och efter när det är gjort. :)
 
Skulle vilja ha vindstilla också så jag kan kratta på gården utan att allt flyger och far. Egentligen vill jag elda men är orolig att jag inte kan kontrollera det och när det blåser är det ingen idé. Så vi får se vad som händer.
 
Kaffe åt folket, dvs mig. :)
 
Ha nu en trevlig Valborg och ta hand om varandra. Kram.