Valborgsmässoafton och bröllopsdag.

Ja så har vi då sista april här och valborgsmässoafton. För Sven och mig är det inte vilken dag som helst utan det är vår bröllopsdag. Grattis till oss. <3
 
 
Valborgsmässoafton! Ja det firas väl inte i lika stor utsträckning som när jag var yngre men ni som gör det. Var försiktigt med eld och smällare. Tyvärr blir det en del olyckor som skulle kunna undvikas om man bara tänkte sig för.
 
För Sven och mig blir det inget särskilt utan som en helt vanlig söndag. Sven är inte så mycket för att fira som jag är och då anpassar man sig. Vi kommer fortsätta städa ur skräprummet. Oh boy så mycket "skit" som finns där nere. En del grejor har vi lagt ut till försäljning, för det som inte vi vill ha kanske någon annan gillar. Men mycket kommer vi kunna slänga. Peters mamma var här och "tog rätt på" en del saker. Hon som min Sven gillar "bra ha grejor".
Vi måste röja upp i det rummet för snart ska ett kök monteras ner hos Peter och Monica och ställas där till det är dags för oss att montera upp det hos. Blir intressant se när det är färdigt om det nu går att montera ner det utan skador. Det vet man aldrig då det suttit uppe ett tag. Ja ni ska få se bilder på före och efter när det är gjort. :)
 
Skulle vilja ha vindstilla också så jag kan kratta på gården utan att allt flyger och far. Egentligen vill jag elda men är orolig att jag inte kan kontrollera det och när det blåser är det ingen idé. Så vi får se vad som händer.
 
Kaffe åt folket, dvs mig. :)
 
Ha nu en trevlig Valborg och ta hand om varandra. Kram.

Halleluja I´m in heaven.#beach2017

Tänk att jag för en gångs skull gjort något bra, ja förutom att föda mina barn då. 
 
Som ni vet är vi med i ett pojekt #beach2017. Jag anmälde Sven till det för hans hälsas skull. Idag fick jag svar på att jag gjorde rätt. Hans värden har drastiskt minskat och börjar närma sig normal nivå. Hans kvällsinsulin har gått från 105 enheter till att idag ligga på 5 enheter. Ja ni läser rätt. Det är helt otroligt. Och detta på bara 3 veckor.
 
Idag var han till läkaren för att få höra hur hans senaste prover var. Jippikayey! Bara en sån sak som att blodtrycket ligger på 135/70. Alltså jag kan inte annat än enormt glädja mig över detta. Alla hans värden är kanonbra och jag blir så lycklig att tårarna kommer. Att jag sedan halkade in på ett bananskal gör ju inte saken sämre utan det innebär att jag kan hjälpa honom.
 
JAG ÄR SÅ OERHÖRT LYCKLIG ÖVER HANS RESULTAT.
 
 
 
Vikten går också neråt och han då mer än jag men det gör inget för viktigast är ändå hans medicinska historia som blir bättre och bättre.
 
Med detta önskar jag er en riktigt härlig helg för det ska vi ha. Ta hand om varandra. Kram.
 

Ett avloppsrör från Gran Canaria.

Nej, jag har inte blivit tokig. Jag fick faktiskt ett avloppsrör från Gran Canaria igår med posten.
 
 
 
Jag tar det från början. Jag hade beställt en poster från min vän Ulrika Ask Morling, ni hittar henne här. Hon hittade inget bättre att leverera den i än ett avloppsrör och då fick det bli så. Som jag har väntat på detta och det har varit många turer kring detta som jag inte tänker gå in på här. Nu har jag äntligen fått det och nu ska en snygg ram införskaffas och skönheten ska sedan upp på väggen.
 
 
Det är också två kuddöverdrag som kommer bli skitläckert på sängen när jag bytt överkast.
 
 
Hade jag råd skulle jag köpa många fler tavlor av henne för dom är så härliga. Underbara färger och varje tavla har ett budskap och det är upp till var och en att tolka det fritt om man inte förstår hennes. 
 
Mitt budskap till er: ha en härlig dag och kom ihåg att ta hand om varandra. Kram