Så många inredningsnyheter.

Ja mycket nytt har kommit inom inredning nu och något som jag totalt förälskat mig i är dom runda vaserna. Alltså dom är så härliga och fiinns i så många varianter. Jag har kollat runt lite på Presenten´s hemsida och hittat många snygga som jag kan tänka mig. Där är priserna även humana så ta en kik här. Bered er på att öppna plånboken för jag är säker på att ni vill handla mycket. Jag fick verkligen stålsätta mig så jag inte gjorde en stor beställnng. Här kommer lite bilder på det som jag ville ha.
 
 
Har lånat bilderna från Presentens hemsida.
 
Ni som följer mig vet att jag sedan tidigare beställt koppar därifrån och jag väntar ännu på att dom ska komma. Då Ernst är en av mina favoriter var ju valet inte svårt.
Dom grå har jag beställt och det kommer med all säkerhet bli gott att dricka kaffe i dom.
 
Mitt huvud surrar just nu av idéer när det gäller inredning. Jag vill göra så mycket men både tid och pengar saknas. Finns dock många budgetalternativ både när det gäller mina större idéer och dom mindre så vi får se. Just nu kretsar mina tankar mest på vår förestående resa till Gran Canaria men väl hemma igen kommer jag ta upp några av mina inredningsidéer. Håller er uppdaterade.
 
Önskar er nu en härlig dag och kom ihåg att ta hand om varandra. Kram.