Så många inredningsnyheter.

Ja mycket nytt har kommit inom inredning nu och något som jag totalt förälskat mig i är dom runda vaserna. Alltså dom är så härliga och fiinns i så många varianter. Jag har kollat runt lite på Presenten´s hemsida och hittat många snygga som jag kan tänka mig. Där är priserna även humana så ta en kik här. Bered er på att öppna plånboken för jag är säker på att ni vill handla mycket. Jag fick verkligen stålsätta mig så jag inte gjorde en stor beställnng. Här kommer lite bilder på det som jag ville ha.
 
 
Har lånat bilderna från Presentens hemsida.
 
Ni som följer mig vet att jag sedan tidigare beställt koppar därifrån och jag väntar ännu på att dom ska komma. Då Ernst är en av mina favoriter var ju valet inte svårt.
Dom grå har jag beställt och det kommer med all säkerhet bli gott att dricka kaffe i dom.
 
Mitt huvud surrar just nu av idéer när det gäller inredning. Jag vill göra så mycket men både tid och pengar saknas. Finns dock många budgetalternativ både när det gäller mina större idéer och dom mindre så vi får se. Just nu kretsar mina tankar mest på vår förestående resa till Gran Canaria men väl hemma igen kommer jag ta upp några av mina inredningsidéer. Håller er uppdaterade.
 
Önskar er nu en härlig dag och kom ihåg att ta hand om varandra. Kram.

Vilken härlig dag.

Klockan är 17.20 och termometern visar 18,1 grader. Det är helt fantastiskt så skönt det är.
Nu är det inte bara det som gör min dag härlig. Jobbet gjorde också sitt till. Började jobba kl 06.00 och swish så var klockan 09.30. Helt otroligt roligt fast att jag ett tag tyckte att telefonen kunde vara tyst så jag fick andas lite emellan. Hade en elev idag också och hon var riktigt duktig så där är jag inte orolig att hon inte kommer klara jobbet, snarare tvärtom. Skulle tro att det snart är dags för hennes slutprov.
En annan sak som gör min dag är känslan från igår. Vi gjorde ett pass på gymmet och det gick grymt bra. Kunde lägga till lite vikter på en del moment. Känslan när man klarar det och känslan när man kliver ut genom dörren efter ett pass är så fantastisk. Vi registrerade oss även för en fortsättning. Fram tills nu hade vi ett sommarerbjudande på tre månader men nu har vi förlängt det på obestämd tid. Det fantastiska är att vi betalar via autogiro varje månad så kostnaden blir inte så stor som när man betalar hela summan för ett årskort. Vi trivs så bra med detta gym, @allintraining i ånge så vi kände att vi gärna ville fortsätta där. Mycket maskiner, trevlig ägare och rena lokaler. Kanske kunde få en del deltagare att rensa bland sina skor eller få ägaren att införskaffa fler skohyllor för dessa är knökfulla. Nu är detta ett litet problem och egentligen inte ett problem utan bara en reflektion.
Igår var jag även till världens bästa Yvonne och fixade naglarna. Denna gång för sista gången för jag har bestämt att göra en paus. Hur lång den blir får vi se. Msstänker att jag inte kan hålla mig länge. Men å andra sidan lovade jag det när jag äntligen fick köpa min iphone7. Kostnaden för naglarna motsvarar kostnaden för iphonen och då är valet enkelt. Jag har av naturen ganska långa och snygga naglar så tror inte det kommer bli något problem men......Man ska aldrig säga aldrig :)
Väldigt neutrala men det kändes som en bra idé. Kommer bli så snyggt mot den solbränna jag tänker skaffa mig om några veckor och dessutom passar det till allt. Kort sagt som vanligt riktigt nöjd.
Nöjd får ni vara nu också för nu säger jag trevlig kväll. Ta hand om varandra. Kram.

Tror jag kommit på varför min mage krånglar.

DET STAVAS STRESS!
Ja, jag kan inte tänka mig att det är något annat. När jag jobbar är magen i uppror och bubblar och är full med gaser. Detta märker jag inget av på mina lediga dagar. Så helt klart är det stress.
Vad jag förstått efter lite googlande så har jag både negativ och positiv stress i mig. Den negativa har med jobbet att göra med prestationsångest, kontrollbehov och att vara alla till lags.
Kontrollbehov har jag även hemma men även komflikträdsla. Jag vet inte vad som är värst? Båda blir familjen lidande av och även jag. Men att jag insett att jag lider av detta är för mig ett stort framsteg. Kanske, kanske jag kan komma till rätta med dom. Det är jobbiga saker att jobba bort och någon dundermetod har jag inte.
Dom som inte vet vad dom talar om säger att det är väl bara att ändra sina vanor. Ha, hur fel har inte dom. Jag har i många år försökt ändra det för det här är inget nytt fenomen som dykt upp i mitt liv. Oh nej, konflikträdsla är jag född med och vid 65 år inte ännu kunnat jobba bort så den biten tror jag blir svår. Kontrollbehov kanske går att jobba bort men det är en oerhört jobbig procedur. det också. Vill ju verkligen få bort den för det kan vara oerhört frustrerande ibland. Ta bara en sån sak som när Sven eller Christoffer plockar ur diskmaskinen och jag får höra: Det där får du ställa undan så det blir där du vill ha det. Ja men hallå, vad spelar det egentligen för roll vart grejorna står. Huvudsaken är väl att köksprylar finns i köket och glas i vitrinskåpet. Jo man kan tycka så men för mig är det viktigt att grejorna står där dom alltid har stått.
Ja men ni hör ju.
 
Så till den positiva stressen då. Det är alla mina idéer som flyger och far i skallen. Det hjälper mig att hålla mig från att bli tokig och förhoppningsvis senil.
En sak som jag har oerhört svårt för är att vara här och nu. Har sagt att jag måste lära mig det. Men hur ska jag göra? Sitter jag och läser hör jag ändå allt omkring mig. Sitter jag och virkar lika så och då är jag även ute och reser. Mina tankar är ständigt på Gran Canaria, på gott och ont. Det är detta som gör det så svårt att leva här och nu.
Verkar allt flummigt? Jag förstår er för jag tycker själv att det är det. Detta är hur jag är som person och visst bör en del saker ändras men vid 65 år är det inte alltid så lätt.
Det är tur att jag om 18 dagar får semester och får åka till min älskade ö Gran Canaria. Där kan jag verkligen leva här och nu.
 
Nu ska jag flumma ut med att önska er en härlig eftermiddag. Ta hand om varandra. Kram.