Den här veckan har vi varit duktiga.

Tränade både i tisdags och igår och det känns sååå härligt. Konstigt nog inte mycket träningsvärk trots uppehållet. Kommer väl senare kanske.
Senare idag ska jag bjuda mina kollegor både på rangeringen och trafikledningscentralen på fika. Börjar kännas lite vemodigt att jag inte längre ska åtnjuta deras sällskap. Men Ånge ligger ju inte i världens ände så blir det för långsamt är det ju bara att ta en tripp dit och hälsa på.
Har efter idag 6 pass kvar innan jag får vara ledig på heltid. Som jag sa tidigare så känns det lite vemodigt men tror ändå det kommer gå bra. Har så mycket att fylla mina dagar med så det ska nog fungera.
Fungerar gör verkligen attraktionslagen. Om man känner glädje och lycka blir dagen glädje- och lyckofylld. Allt går mycket lättare och man drar inte till sig några misstag eller elände som annars kan ställa till det. Så tacksam för att jag kom i kontakt med den och Cecilia Kärvegård som har onlinekurser i ämnet.
Om ni känner att ni behöver ändra ert sätt att tänka så kan jag varmt rekommendera hennes kurser. Det funkar, det är jag ett levande bevis på. Ofta har och är jag negativ och vad händer då. Jo, jag drar till mig allt som jag inte vill ha i mitt liv. Om jag istället tänker positivt och känner glädje och inte klankar ner på än det ena och än det andra så blir dagen så mycket lättare att ta sig igenom. Det är inte gjort i en handvändning att bryta ett tankemönster, som hängt med sedan födslen nästan, utan tar lite tid. Nödvändigt för många men åtminstone för mig. Så det jobbar jag på varje dag numera.
Nu ska det jobbas med annat så jag önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.
 

Kommentera här: