Dom fick en annan plats i år.

Dom underbara tomtarna som min kära mor en gång i tiden stickat har alltid till jul varit spridda över hela huset. I år tyckte jag dom skulle få vara tillsammans som en enda familj. Hittade också en ljusslinga som jag tyckte passade till.
 
 
Ett litet busfrö som landat på näsan i "snön". Ute i hallen fick den lite större tomten stå och vakta så inga okända kommer in.
 
 
Har till morgonen även småpysslat lite dekorationer som jag planerar att dekorera julklapparna med. Vad tror ni om det?
 
 
Tror det kan bli ganska fint och verkligen annorlunda. Mönstret till rosetterna kommer från mest virkat och hjärtanen från bautawitch
 
Har också fått meddelande om att jag vunnit på ett lotteri på fb. Två ljusstakar. Nu har jag ingen möjlighet att hämta dom innan jul så det får bli efter nyår då dom öppnar igen. Vinsten är från Cecilia Skånviks lotteri. Ni hittar henne på fb @tandläkarececiliaskanvik
 
 
Nu är ju lila inte riktigt min färg, vad inredning beträffar, men vad gör det. Kan ju användas till någon födelsedag kanske.
Nä men nu måste jag få i mig lite mer kaffe och ta mig en funderare vart i hela fridens dagar jag ska placera granen i år.
 
Ha det gott.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: