Granen står så grön och grann i stugan......

 
Så nöjd med granen med alla mina virkade dekorationer. Köpte två ljusslingor och det blev toppen. När det gäller toppen så har jag där satt stjärnan från julkalendervirkningen.som favoritgarner hade ordnat. Mönstret är Frozen Lotus designat av Mijo Crochet
I och med att granen blev klädd så blev det även jul här hemma. Såg lite mörkt ut men jag hann med och fick även lite tid över.
Stressade som en tok då jag trodde Bingolotto började 18,30. Turligt nog hade jag en timme fel vilket gjorde att jag fick en stund över att pusta ut. Allt blev klart och dom som inte är med oss ikväll har fått sina julklappar.
 
Sven har fått en julklapp redan, från jobbet. Detta år slog dom verkligen på stort för jisses vilka klappar. Ja dom är flera. 
 
Fantastiskt fina prylar från Leif Mannerström´s kollektion. Följde även med ett gåvobevis och då beställde Sven grillbesticken så till sommaren kommer det grillas spett i parti och minut. :) 
 
 
Ni förstår kanske att jag gapade stort när han visade allt han fått. Så glad över detta. Pepparkvarnen är nu fylld med vitpeppar och Pressobryggaren är invigd. 
 
Nu väntar vi bara på att tomten ska komma. Vi har ju varit snälla nästan hela året så han kommer väl? Hihihi.
 
Ha nu en riktigt GOD JUL och njut av varandra och ta hand om varandra.
 
Kram

Kommentera här: