Jag ska bli gammelmormor.

Äntligen får jag skrika ut det till hela världen. Mitt barnbarn Jessica och hennes fästman Joakim ska bli föräldrar i början av april. Jag har vetat sedan i början av september men av respekt för dom inte sagt något annat än till syrran, moster och mina arbetskamrater.
Fattar ni vilken grej? Tänk att få vara med och uppleva en sådan sak. Det är så fantastiskt och jag längtar som attan. Dom har tagit reda på vad det är för kön och det är en liten kille som komma skall. Snacka om att denna kille kommer bli bortskämd och dom kommer aldrig ha några problem med barnvakt då vi är en hel drös som kommer kunna ställa upp. Det är mormor och morfar, farmor och farfar, gammelfarmor och plastgammelfarfar,  gammelmormor och plastgammelmorfar-
Vilken tur att jag nu slutat mitt yrkesverksamma liv så jag får tid att njuta av denna händelse. Det ger mig en lyckokänsla i kroppen som är obeskrivlig. Det är vid ett sådant här ögonblick man är glad att man fick barn tidigt så man får vara med om detta.
Inte nog med detta utan det är nu klart att vår son Christoffer har jobb efter utbildningen är klar. Han fick igår anställningsbeviset och han kommer köra tåg åt Hector Rail. Så kära arbetskamrater det blir en Dahlin kvar men då ute på järnvägarna. Hihihi.
Kan man få ett bättre slut på detta år? Skulle inte tro det.
 
Julafton avlöpte traditionsenligt med gröt hos Monica och Peter och Kalle på teven. Robert hade sin flickvän Matilda med sig. En jättesöt och trevlig tjej som dessutom har en härlig hund, Bimbo. Denna hund är halvstor men tror ändå att hon är en knähund. Riktigt rolig och söt.
På eftermiddagen/kvällen var vi som vanligt hos Peters mamma Monica och hennes sambo Sven. Vi kör knytkalas, som jag nämnt tidigare. Det gör att ingen behöver belasta sitt matkonto alltför mycket. Känns så bra att göra så.
Efter maten körde vi julklappsspelet och det är så kul. Mycket skratt och bytande av paket. Efter en tid öppnas paketen och spelet fortsätter en stund till. Ni kan säkert tänka er vilket bytande av grejor det blir. Jisses så roligt vi hade.
 
Idag ska vi försöka återhämta oss för man äter trots allt alltför mycket. Det är ju så himla mycket gott att man kan inte låta bli. Ev kör vi ett gympass.
 
God fortsättning och ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: