Julstämningen på topp.

Det är sååå vackert ute nu. Lite kallt, -12,6  men det är ju vinter och då ska det vara så. Hoppas innerligt att det får vara så här nu till juldagarna är över. Det är just det här som gör att man längtar till jul. Tog några kort för att visa hur vackert det är. Nu är jag ingen mästerfotograf men........
 
 
Har nu äntligen fått ordning på mina kryddor. Sven satte upp hyllorna igår, Bekväm från IKEA, som han gjort beslag till och nu hänger dom så fint vid spisen.
 
 
Julruschen är verkligen igång på allvar nu. Det märkte vi igår när vi var ner till Birsta City. Jisses så svårt det var att hitta parkering. Mycket beroende på att en del inte begriper hur man ska parkera. Många platser som försvinner för att folk inte kan göra rätt. Nåja, det gick trots allt bra och vi hittade det vi var ute efter.
 
Idag har jag planer på att klä granen och pynta lite mer. Brukar normalt ha färdigpyntat till Lucia men av någon anledning har det inte blivit så i år. Är ledig idag och Sven jobbar så jag har hela dagen på mig.
 
Till veckan är det tre födelsedagar. Min dotter Eva fyller 47 imorgon och då blir också min kära syster Pia 61. På onsdag blir min dotter Monica 46 år. Allstå vart i hela fridens dagar tar tiden vägen. Fattar inte att dom är så gamla då jag själv bara är 28, hihihihi.
 
Har nu bara 5 arbetspass kvar. Tjolahopp, tjolahej vilken grej.
 
Nu ska jag kolla lite recept på sillinläggningar som jag ska göra att ta med till julbordet på julafton. Vi har alltid knytkalas och jag brukar ta med bl a några sillsorter. I år tänkte jag göra inläggningarna själv. Inte för att det är dyrt att köpa sill utan bara för det höga nöjets skull.
 
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: