Detta inlägg är ett samarbete med Engelbert Strauss.

 

Att ta hand om sina fötter är viktigt. Det är ju dom som ska bära dig genom livet.

Hur tar man då bäst hand om dom? Ja det finns många sätt. Ett fotbad då och då. Men framför allt är det viktigt att ha rätt skor. Om man som jag jobbar inomhus är det lättare skor som gäller. Om du jobbar i industri är det skor med ståltåhätta som gäller. Detta kan också behövas om du jobbar utomhus beroende på vad du jobbar med.

För detta ändamål hittar du en hel del på Engelbert Strauss. Fritidsskor, kängor, arbetsskor samt barnskor hittar du där.https://www.engelbert-strauss.se/yrkesskor För er som inte är bekant med företaget kan jag nämna att dom har mycket att välja bland och till humana priser.

Sedan har det naturligtvis lite att göra med vilken årstid det är. Nu när vi har vinter är det kängor och i mitt fall Icebugs. Ett säkert sätt att ta sig fram i halkan.

Kängor hittar du hos Engelbert Strauss och riktigt snygga faktiskt.

Jag har lagt i min önskelista ett par varma kängor att använda på mina promenader i vinter. Eftersom jag inte vill ha ståltåhätta fick jag leta på annat ställe. Hittade ett par riktigt fina på XXL med dubbar. Riktiga skor ska även vara varma och sköna. Sköna skor för mig är skor där jag får plats med mina fötter så dom mår gott oavsett vad jag ska göra. Naturligtvis vill jag ju även att dom ska vara snygga för det är inte så snyggt med icebugs när man ska vara fin. Nä då är det Zalando som gäller.

Så se till att ha rätt skor för rätt tillfälle och ta hand om dina fötter. Dom ska bära dig fram många mil och år.
 
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: