Snö, snö och mera snö.

Närmare bestämt 26-28 cm snö har vi nu skottat undan. Det mesta tog Sven med snöslungan men vissa ställen går det bättre med snölasse eller snöskovel. Snacka om motion då vi har en hel del att skotta på. Nåja, känns skönt nu efteråt och bilarna syns igen då dom blivit av med all snö.
God fortsättning. Hoppas ni haft en härlig jul med nära och kära. Det har vi haft. Nu ser vi fram emot nyårsafton som vi som vanligt är hos Monica och Peter. Vi sparar hela året till mat och raketer. Ja, vi skjuter raketer men det är sådana fina som inte för allt för mycket liv. Vill ju ha lite snyggt i alla fall även om djuren inte tycker om det. Men till nyår kan man väl få skjuta iväg lite?
Som jag nämnt ska jag bli gammelmormor och ni som känner mig förstår väl att nu är producerandet av presenter i full gång. Oboy så mycket fint jag hittat att göra och även kommer göra. Inga problem att fylla dagarna framöver. Har även planer på att producera en del andra saker för att ev ställa upp på någon julmarknad nästa år. Kanske inte vore så tokigt. Problemet är egentligen att folk har svårt att förstå de priser man sätter. Helst vill dom ha det så billigt som möjligt. Att det ligger en massa arbete bakom är det ingen som tänker på. Vi får se. Har inte bestämt mig ännu.
Bestämt middagen har jag i alla fall gjort och idag blir det gammal hederlig husmanskost, korvstroganoff. Så himla gott med korv och nu slopar vi all julmat till nästa år. Har inte tordats kliva upp på vågen än för jag är rädd att den inte visar några glädjesiffror. Är ju så mycket gott på julbordet man inte kan låta bli. Nu är det väl ingen katastrof för det går ju att jobba bort det men.....Snöskottningen idag gjorde kanske lite. Man måste ju få unna sig lite ibland och inte vara så strikt hela tiden.
Nu ska jag unna mig en virkstund.
Ha det så gott och är ni ute i trafiken ta det lugnt.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: