Telefonnummer saknas.

 

Godmorgon mina vänner!

Skulle vilja ha telefonnumret till den som är ansvarig för vädret. Idag är det inte roligt och värre skulle det bli enligt alla rapporter. Det snöregnar eller vad man ska säga. Det är helt enkelt ett riktigt skitväder. Vill inte ha mer snö nu. Hatar detta men det är väl som dom flesta säger: Det är bättre att det kommer som snö nu än som regn till sommaren. Ja visst är det väl så men jag tycker ändå inte om det.

Jag testar nu Bloglovin´s nya sätt att publicera ett inlägg. Får se hur det fungerar men ska väl inte vara så mycket sämre än det vanliga.

I övrigt är det inte särskilt mycket som händer. Är ledig även idag och snabeldraken ska få sig en omgång.

Det är fettisdag men vi kommer inte, som traditionen bjuder, äta en semla eller bruna bönor och fläsk. Det är inte särskilt LCHF-vänligt. Vi försöker hålla nere kolhydratmängden men i övrigt följer vi inte någon särskild LCHF-meny. Lagar vad som faller mig in helt enkelt.

Ha en trevlig dag. Ta hand om dig själv och varandra. Kram.

Glitter, glamour och vackra blommor livar upp.

Hej på er!
 
Att ta sig upp för backen hemma när det kommit blötsnö går bara inte. Tog några drag med snölassen men det hjälpte inte så nu står bilen nedanför gården. Där kan den stå och skämmas tycker jag. Det är sådana här dagar jag önskade att vi bodde någon annanstans. Tror jag ska beställa ett lass grus så det finns hemma när det behövs. Sven kommer som vanligt säga att det har att göra med hur man kör. Kan man köra bil så kommer man upp. Hahahaha, JAG KAN VÄL KÖRA BIL. Förstår vad han menar för det har att göra med vilken fart man tar när man ska upp. Där är jag lite feg måste jag erkänna. Nu får han ta det bekymret när han kommer hem och det var inte vad jag hade tänkt, men that´s life.
 
Något som blev som jag tänkt är naglarna. Så himla nöjd, som vanligt, och nu skulle jag behöva gå på en gala för himmel och pannkaka vad jag glittrar. Men å andra sidan måste man ju få glittra till vardags också. Lite glamour livar alltid upp. Så här blev det.
 
 
Något annat som jag livat upp oss med är veckans blombukett. Denna gång blev det inte tulpaner utan rosor och liljor. Kunde inte motstå när jag såg buketten.
 
 
Ha nu en fortsatt trevlig dag. Ta hand om dig själv och varandra. Kram

Kärleksförklaring.

Hej på er
 
En kärleksförklaring kan göras på många sätt, genom stora gester eller små. Jag är av den åsikten att det är dom små som gör skillnad. De vardagliga som man ibland tyvärr inte märker men som ändå finns där. Att jag har världens underbaraste man är ingen hemlighet och hans sätt att visa kärlek är inte genom en massa kramar och pussar. Nej, hans sätt att visa det är genom handlingar som gör mig oerhört glad och känner mig älskad. Som idag t ex. Vi har två bilar, en volvo och en passat. Passaten är den jag kör men när jag är ledig brukar Sven få låna den, hihihi. Idag ska jag iväg och fixa nya naglar och då var tanken att jag skulle ta volvon. Nu blev det inte så för min underbara man tog den och lämnade passaten till mig. Det om något är en kärleksförklaring. 
För er som känner mig är det ingen hemlighet att jag röker och där får jag varje dag ett bevis på kärlek från Sven.
Ni som inte har den lasten vet ju hur det luktar av en rökare. Men det hindrar inte Sven utan när jag varit ut och rökt sista ciggen för kvällen kommer han ändå och ger mig en godnattpuss. Det är kärlek det.
Jag älskar denna man från månen och tillbaka.