Motiverad - Motivation!

Ja ett ord som för många innebär stress kanske. Jag skulle besvara denna fråga idag när rapporten skulle skickas in till beach2017 och det är i sanningens namn inte lätt.
 
Hur känns det när du är motiverad?
Som att jag kan ta hela världen i famn.
 
Hur känns det när du inte är motiverad?
Nedtryckt i skoskaften och allt är bara piss. Ursäkta utrycket men....
 
När känner du dig som mest motiverad?
När jag är glad, har en bra dag både hemma och på jobbet. När jag kommer i en klädtrasa som tidigare bara hånat mig. När jag ser Svens medicinska framgång. Efter ett träningspass på gymmet.
 
Vad skulle du själv kunna göra för att utveckla din motivation?
Få ett roligare och mer händelserikt liv kanske. Just nu lever vi isolerat kan man kanske säga. Vi gör inget förutom att träna. Vi åker inte ut på små turer. Vi pratar inte med varandra som förr. I och för sig gillar både Sven och jag tystnaden och kan vara tysta tillsammans utan att det stör men ibland kan det bli lite jobbigt trots allt.
 
Ja att bli motiverad och finna motivation är inte alltid så lätt.
Har ni några tips emottages dom med tacksamhet. :)
 
Ha nu en bra dag och kom ihåg att ta hand om varandra. Kram.

Tacksamhet

 

Va nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser.

 
 

Ja Baloo är en helskön nalle som vi alla borde lära oss av. Det finns så oerhört mycket att vara nöjd och tacksam över. Tänk om alla, och då menar jag alla i hela världen, kunde ta till sig det och vara just TACKSAM. Vilken fantastisk värld vi skulle ha. Nu är inte alla det och därför ser det ut som det gör.

Jag är i alla fall tacksam för det jag har omkring mig och det jag gjort. Naturligtvis har jag gjort en del som jag ångrar och vill glömma. Jag är ju bara en människa, med fel och brister, men i det stora hela finns mycket att vara tacksam för.

Jag har börjat med att varje dag vara tacksam för åtminstone en sak. En bra start om man inte redan är inne i tänket. Så lätt och gör så gott för själen.

Om du inte redan gör det så är idag en bra dag att börja. Var tacksam.

Ha en bra dag och kom ihåg att ta hand om varandra. Kram.

 

Godmorgon!

 
För det ska jag ha. Det är fredag och sista arbetsdagen. Normalt ska jag köra ett pass imorgon också men har fått en fridag. Det tackar vi för och kommer njuta.
Känner mig lite snurrig i huvudet, mer än vanligt. :) Har såååå mycket idéer som snurrar runt och vet snart varken ut eller in. Det är inte bara virkning. Nej då har även andra idéer som gäller inredning och jag vet inte vart jag ska börja. Jo, det gör jag väl för när det kommer till inredning måste en del saker inhandlas för att det ska bli verklighet. Ev behöver jag åka på någon loppis för att hitta det jag söker. Är ute efter ett skrivbord som jag ska göra om till rumsbord. Och igår såg jag en underbar bild på en köksö som jag vill göra. Dom hade använd en byrå och byggt på med en skiva. Svårt att förklara och jag har tyvärr inte sparat bilden så jag kan visa er. Förhoppningsvis blir det verklighet här hemma och då kommer en bild.
Mysterievirkningen fortgår och del 4 är nu avklarad. Hamnade lite på efterkälken då den delen kom ut i onsdags och jag hann inte göra den innan det var dags att åka på jobbet. Nu är den klar och jag är så oerhört tacksam att @hookedbyanna har inlett mig i denna nya virkteknik, tapestry crochet. En teknik jag kikat lite på och tänkt att jag någon gång ska testa. Nu är det gjort och jag lovar att det absolut inte är sista gången för jisses så roligt det har varit.
 
Det blir en kuvertväska och i nästa del ska vi få lära oss hur foder och dragkedja ska tillsättas. Riktigt nöjd över mitt resultat förutom början och slutet av varven men med lite träning kommer även det bli bra. 
 
Har ju glömt visa er mina nya naglar. Så nöjd, som vanligt, över Yvonne´s fantastiska jobb. Jag hade hittat något jag ville ha men den färgen hade hon inte hemma så vi klurade och kom fram till följande. 
Matt rosa och mörkgrå med pärlor. Måste ju ha något som glittrar. :)
Nu ska jag sätta tänderna i mitt nästa virkprojekt som jag hittade hos bautawitch. En poncho och jag lägger ut bild när den är klar.
Ha nu en härlig dag och kom ihåg att ta hand om varandra. Kram.