Fredagen är här

och jag undrar vad jag ska göra.
 
Städa? Nja, känner inte för det :)
Fortsätta med mitt senaste projekt? Ja kanske.
 
En top där jag använder mig av två färger istället för två vita som mönstret är gjort på. Tror den kommer bli bra.
Ja Bea, jag har nu gått in på inställningar och för alltid tagit bort vattenmärket. Hihhi.
 
Men eftersom det är en fin dag även idag så tror jag att det blir en dag i solen. Man måste ju utnyttja de stackars stunder som solen är framme och så vill jag ju även läsa ut Jonas Moströms bok Midnattsflickor
. Kanske med lite tur får jag lite färg på kroppen så jag känner mig fräschare.
Tänk egentligen vad lite sol kan göra för själen. Man fylls med en enorm energi som förhoppningsvis gör att jag orkar med dom dagar som kommer med sämre väder. Den sanna pessimisten är igång igen. :)
 
Glömde ju berätta vad vi gjorde igår. Något som vi inte gjort på väldigt läääänge. Vi for på bilbingo, för någon ska ju sponsra också. Ja med det sagt förstår ni att det inte blev någon vinst, men bättre lycka nästa gång.
 
Ha nu en riktigt härlig dag var ni än är och vad ni än gör. Ta hand om varandra Kram.
 
 

Fann den perfekta terapin.

Tog med mig Jonas Moström och gick ut i solen och la mig. Ha, det lät lite underligt men vad jag menade är att jag tog med mig boken skriven av honom.
 
Fick leta ett tag innan jag kom ihåg var vi hade gömt undan solsängen men sedan så. 
Riktigt skönt men när det började bränna på benen tog jag det säkra före det osäkra och drog mig till skuggan. Man ska ju inte förta sig första dagen man pressar. Vill absolut inte få brännskador utan en vacker brun färg är vad jag helst vill ha.
 
Jonas Moström förresten. Har ni inte bekantat er med honom än tycker jag ni ska göra det. Han är författare och läkare och åtminstone jag finner hans böcker läsvärda. Gillar deckare och det är just det han skriver. Från början skrev han om Johan Axberg som huserar i Sundsvall men i dom senaste tre böckerna har han även vävt in Nathalie Svensson från Uppsala. Tillsammans löser dom nu mordgåtor både i Sundsvall och Uppsala. Blir ni intresserade kan ni läsa om honom här.
 
Med detta vill jag bara säga att det finns hopp om mig och än är jag inte färdig för psyket. Hihihi.
 
Ha det gott. Kram.
 

Sägs att det är bra att skriva av sig......

och kanske är det så. Jag mår som utskitet pärmos, ursäkta språket, men borde med tanke på vädret inte göra det. Solen skiner och det är vamt och härligt ute men inom mig är det uppror. Varför? Ja jisses vad jag önskar att jag kunde säga det. Har ingen anledning att må som jag gör då jag har ett bra liv. Jag har semester och kan göra vad jag vill. Nu är det inte alltid som det hjälper. Har försökt gå in i mig själv för att hitta svaret men där ekar det tomt på svar. Har en oro som jag inte vet vad den kommer ifrån. Har inget att vara orolig för egentligen men den fnns där ändå.
Det är även sådana här dagar som dödsångesten kommer. Skrämmande? Ja verkligen men det är en känsla som kryper på mig och jag lyckas inte stoppa den. Har så otroligt mycket jag vill hinna med och sådana här dagar känns det som slutet är nära.
Jisses amalia vad hemskt det låter men det är tyvärr så det är just idag. Ska försöka ta itu med något för att skingra tankarna och lägga dom på något annat istället.
Det är illa när inte ens virkning känns roligt.
 
Har ni orkat läsa ända hit så tackar jag men jag har mina tvivel att ni ledsnat efter rubriken. Ja ni hör hur positiv jag är idag.
 
 
Jag lägger min tro till dessa ord och önskar er en härlg dag. Ta hand om varandra. Kram.