Funderar allvarligt på att byta telefonnummer.

Ja dom senaste dagarnas telefonterror har fått mig att allvarligt fundera på det. Det har ringt från alla möjliga länder och 010-nr och okänt. Det är från Nederländerna, London, Danmark, Belgien, Norge, Malta Schweiz och Österrike. Håller på att bli galen (om man nu kan bli något man redan är). Ska kolla med Telia om det är fler än jag som blivit utsatt för detta och är det inte det kommer jag nog be att få ett nytt nummer.
Idag är det exakt en månad till min sista arbetsdag. Ska inte tjata om det men måste i alla fall få nämna det.
 
Har nu också fått diplom från Ulrica om genomgången kurs i  Inredning & Homestaging.
 
Känner mig riktigt mallig men känner att jag inte har rätt förutsättningar för en fortsättning. Känner mig lite kluven då jag har så många andra projekt jag vill göra och som känns lite viktigare just nu.
Ett projekt är i alla fall klar och det är en sjal som jag virkat på ett tag. 
 
Det är Secret Paths shawl och mönstret kommer från Mijocrochet och garnet jag använt är Magic Colors nr 905 från Hobbii Kommer garanterat göra flera i samma mönster för den var såååå rolig att göra men då kommer jag göra några fler upprepningar så den blir lite större. Hade nog kunnat gjort åtminstone en till på denna för jag har lite garn över men nu får den vara som den är.
Annars går livet sin gilla gång. Har haft en elev idag och det har gått så ba. Ska även ha henne med imorgon.
Nu ska jag relaxa lite innan det är dags för middag. Nä just ja, ringa Telia och sedan relaxa. :) 
Ha en fortsatt trevlig dag/kväll.
Ta hand om dig och varandra.
Kram.