Funderar allvarligt på att byta telefonnummer.

Ja dom senaste dagarnas telefonterror har fått mig att allvarligt fundera på det. Det har ringt från alla möjliga länder och 010-nr och okänt. Det är från Nederländerna, London, Danmark, Belgien, Norge, Malta Schweiz och Österrike. Håller på att bli galen (om man nu kan bli något man redan är). Ska kolla med Telia om det är fler än jag som blivit utsatt för detta och är det inte det kommer jag nog be att få ett nytt nummer.
Idag är det exakt en månad till min sista arbetsdag. Ska inte tjata om det men måste i alla fall få nämna det.
 
Har nu också fått diplom från Ulrica om genomgången kurs i  Inredning & Homestaging.
 
Känner mig riktigt mallig men känner att jag inte har rätt förutsättningar för en fortsättning. Känner mig lite kluven då jag har så många andra projekt jag vill göra och som känns lite viktigare just nu.
Ett projekt är i alla fall klar och det är en sjal som jag virkat på ett tag. 
 
Det är Secret Paths shawl och mönstret kommer från Mijocrochet och garnet jag använt är Magic Colors nr 905 från Hobbii Kommer garanterat göra flera i samma mönster för den var såååå rolig att göra men då kommer jag göra några fler upprepningar så den blir lite större. Hade nog kunnat gjort åtminstone en till på denna för jag har lite garn över men nu får den vara som den är.
Annars går livet sin gilla gång. Har haft en elev idag och det har gått så ba. Ska även ha henne med imorgon.
Nu ska jag relaxa lite innan det är dags för middag. Nä just ja, ringa Telia och sedan relaxa. :) 
Ha en fortsatt trevlig dag/kväll.
Ta hand om dig och varandra.
Kram.

Välgörande ändamål är alltid roligt att delta i.

Eftersom jag älskar att virka så var det ingen tvekan när det kom en fråga på fb om att delta i ett välgörande ändamål. Sanna Lindström lade ut en förfrågan på gruppen Virka fritt med favoritgarner om någon ville göra mormorsrutor som hon sedan ska sammanfoga till en filt som sedan skänks till någon behövande. En sådan sak kan åtminstone inte jag lägga åt sidan. Nä så nu virkar jag mormorsrutor på löpande band och det ska bli så roligt se resultatet sedan då vi är många som kommer skicka henne rutor.
 
Nu mina vänner är det bara en månad kvar för mig att jobba. Fatta va? Nä, jag gör nog inte det riktigt än för det är så fantastiskt men kommer kanske efter några lediga dagar.
Idag är jag inte ledig utan kör ett eftermiddagspass och det är den lååånga veckan jag har framför mig. Den kommer avslutas med Julbord med jobbet på lördag på Frösö Park med övernattning. Ser verkligen fram emot det då det blir "sista natten med gänget".
Julbord åt vi i lördags på IKEA och det var inte alls dumt. Dom hade ris á la malta som är min absoluta favorit när det kommer till desserter på julbordet. Inte något som ingår i vårt kostschema men jisses man måste ju få unna sig något ibland.
Nu ska jag unna mig lite kaffe och fortsätta på mormorsrutorna.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Black Friday/Weekend

Jo men det märktes väl i Birsta igår. Jisses så mycket folk och svårt med parkering. Inte roligt, blir bara stressad. Detta innebar att vi gjorde bara det allra viktigaste, dvs handlade mat och sedan åkte vi hem. Vi käkade lunch på IKEA som har börjat servera julbord så det blev det. Även där massor med folk. 
Nä det bästa är att åka och handla mitt i veckan och akta sig för helgen då barnbidraget och lönen kommer.
Idag händer inte särskilt mycket. Ska försöka röja lite hemmavid och även lägga ut lite grejor till försäljning. Kanske kan få något sålt då det lackar mot jul och klappar. Inte omöjligt att något av det jag lägger ut kan intressera andra.
Men först KAFFE.
Ha det gott och ta hand om dig själv och varandra.
Kram.