Nagelvård.

Känns ovant att själv fixa naglarna. Länge sedan det hände. Har tidigare alltid anlitat Yvonne men nu har jag bestämt att naglarna ska få vila från gelé så får göra allt själv. Jisses så jobbigt. Bara att få naglarna att torka utan att kladda är ett helt företag men till slut lyckades jag. Att dom växer som ogräs gör ju inte saken bättre då det krävdes en hel del filande. Fick till det till slut och nu behöver jag inte skämmas.
Upptäckte att jag måste införskaffa lite nya filar och nagellack. Har bara några lack som jag använt till tånaglarna och man kan ju inte ha bara två lack. Nä absolut inte. Minst fyra krävs så man kan variera sig lite. Tycker om att ha passande till kläderna så det blir till att köpa några fler. Har även köpt lite dekorationer som jag tycker är roligt att förgylla naglarna med ibland. Att få dom på rätt plats var ett helt företag i sig men lyckades även med det.
 
Kan berätta att det flyger vita flingor utanför fönstret så nu är det vinter här. Välkommet? Nja, både och. Det blir ju lite ljusare med snö men det är absolut inte någon favoritårstid. Det innebär bara en massa jobb som snöskottning och halkbekämpning. Vi har en ganska brant backe upp till gården som blir ordentligt hal så vi får ta och köpa hem sand så det finns när det blir aktuellt.
Annars är det inte mycket som händer. Ska jobba eftermiddag och idag ska jag vara på info. Ska se till att tågen är rätt skyltade och att utropen görs som dom ska. Vill ju inte ha en massa förvirrade resenärer. Det är det många som är ändå.
Önskar er därmed en härlig dag.
Ta hand om varandra.
Kram.