Nagelvård.

Känns ovant att själv fixa naglarna. Länge sedan det hände. Har tidigare alltid anlitat Yvonne men nu har jag bestämt att naglarna ska få vila från gelé så får göra allt själv. Jisses så jobbigt. Bara att få naglarna att torka utan att kladda är ett helt företag men till slut lyckades jag. Att dom växer som ogräs gör ju inte saken bättre då det krävdes en hel del filande. Fick till det till slut och nu behöver jag inte skämmas.
Upptäckte att jag måste införskaffa lite nya filar och nagellack. Har bara några lack som jag använt till tånaglarna och man kan ju inte ha bara två lack. Nä absolut inte. Minst fyra krävs så man kan variera sig lite. Tycker om att ha passande till kläderna så det blir till att köpa några fler. Har även köpt lite dekorationer som jag tycker är roligt att förgylla naglarna med ibland. Att få dom på rätt plats var ett helt företag i sig men lyckades även med det.
 
Kan berätta att det flyger vita flingor utanför fönstret så nu är det vinter här. Välkommet? Nja, både och. Det blir ju lite ljusare med snö men det är absolut inte någon favoritårstid. Det innebär bara en massa jobb som snöskottning och halkbekämpning. Vi har en ganska brant backe upp till gården som blir ordentligt hal så vi får ta och köpa hem sand så det finns när det blir aktuellt.
Annars är det inte mycket som händer. Ska jobba eftermiddag och idag ska jag vara på info. Ska se till att tågen är rätt skyltade och att utropen görs som dom ska. Vill ju inte ha en massa förvirrade resenärer. Det är det många som är ändå.
Önskar er därmed en härlig dag.
Ta hand om varandra.
Kram.

Viktigt med en bra start på dagen.

Ja för mig är det så. Om inte starten blir bra blir med all sannolikhet resten av dagen inte bra.
För mig innebär det att jag i lugn och ro kan vakna till. Detta gör jag med kaffe tillsammans med Sven innan han åker till jobbet. Något som bara är möjligt när jag jobbar eftermiddag. En viktigt ingrediens i vårt liv som jag inte tänker rucka på. När jag jobbar förmiddag är detta inte möjligt så dom dagar jag kan njuter jag av det. Att det innebär att kliva upp tidigt istället för sovmorgon är inget som stör mig, tvärtom. Jag behöver den tiden att ladda batterierna för ett pass på jobbet.
Idag behöver jag vara riktigt alert då jag har en elev. Roligt när jag får lära ut mitt jobb så dom som ska ta över när jag slutar gör ett bra jobb. Nu tvivlar jag inte på att det blir så även om inte jag visat dom hur. Men det är en del småfinesser som man behöver kunna för att göra jobbet lite lättare och det är där jag kommer in.
Denna vecka har en hel del intressanta inslag som jag inte kan gå närmare in på just nu. Innebär en del förändringar och glädjeämnen. Blev ni nyfiken nu? Bra för det var precis det jag ville. Hihihi.
Jag vill avsluta dagens inlägg med lite kärlek för utan det blir livet så mycket tråkigare. 
Älska dig själv! Älska varandra!
 
Ha en bra dag. Ta hand om varandra. Kram.

Jag vill ju träna!

Alltså, hur länge ska min förkylning sitta i? Fattar den inte att jag saknar träningen? Tydligen inte för jag snorar, hostar, har ont i halsen och kroppen.
Jag vill ju hit för tusan.
 
 
Hade även anmält mig till dansen i Ljungahallen idag men fick lämna återbud till det. Så himla tråkgt.
Bara gilla läget och hoppas att det snart ger sig.
 
Blev ingen fest igår heller men jag hoppas att mina arbetskamrater hade det bra och att dom mår bra idag. En del kanske mår som dom förtjänar. Hihihi.
Istället hade vi en lugn hemmakväll och Christoffer kom hem på middag. Han fick också med sig lite mat då hans bidrag inte räcker så långt. Tur att utbildningen är klar snart och då hoppas vi innerligt att han får jobb hos någon trafikutövare och kan tjäna lite mer än vad bidraget ger.
 
Har ni kommit ihåg att ställa om klockorna? Tycker vi kan slopa detta hattande hit och dit med tiden. Behåll sommartiden så vi har ljusare lite längre på dagen.
 
Har varit ganska aktiv redan trots förkylningen. Lagt ut lite annonser på Tradera. Visserligen ingen betungande uppgift men när huvudet är fyllt med snor så fungerar inte tankekraften alltför väl. Tror ändå att det blev bra annonser. Om jag sedan får sakerna sålda återstår att se.
 
Nu ska jag försöka virka lite men snytningarna.
Önskar er en härlig söndag.
Ta hand om varandra.
Kram.