Så är vi då där......

den tiden jag ogillar. Tänkte säga hata men det är ett så starkt ord. 
Jag ogillar mörkret.
Jag ogillar kylan.
Jag ogillar halka.
Allt detta har vi nu. Det regnade hela eftermiddagen och kvällen igår och på det har vi nu nollgradigt. Vad det innebär förstår ni säkert. Det är absolut inte roligt varken för mig eller mina nära och kära som måste vara ute i trafiken. Detta är en tid för stor oro för min del. Kan ju tyvärr inte göra något åt det men oron kommer ändå. Försöker tänka positivt och med åren går det bättre.
Något som jag däremot gillar är att vi nu åter kommit igång med träningen. Trodde jag skulle skynda på förkylningen som kanske inte riktigt hade lämnat mig men det känns bra idag. Vi körde ett 45-minuters pass igår. Alldeles lagomt tycker jag och vi får med övningar för hela kroppen. Har hittat en del nya övningar och fler ska det bli. Finns mycket att hitta på Styrkeprogrammet som man kan ladda ner en app till telefonen och där bokföra allt man gör. Enkelt och smidigt och bra bilder på hur rörelserna ska gå till. Det var vår PT Martin Löwgren som tipsade oss. Han har en blogg och igår läste jag något riktigt bra som han skrivit. Ni kan läsa den här.Han skrev om tålamod och jag-kan-inte-mentaliteten. Gissa om jag kände igen mig i det mesta. När det gäller träning så har jag varit otroligt lat och ska jag säga ointresserad. Vet inte riktigt vilket ord som passar bäst men huvudsaken är att han nu fått mig att ändra tankesätt. Att ta hand om sig själv och sin kropp är underbart. När man sedan ser resultat av sitt nya sätt blir man nästan salig.
Att det innebär att garderoben behöver förnyas gör inget. Kostsamt? Javisst, men man behöver ju inte köpa en hel garderob på en gång. Eller behöver man? Hihihi. Använder mig av den gamla ett tag till då många av plaggen satt som klistrade förut men nu sitter dom löst och ledig. Innebär att jag idag bär upp plaggen mycket bättre och därför avvaktar jag lite till innan jag inhandlar något nytt. Nåja, någon ny klädtrasa blir det väl. Det är ju snart fest och julbord så något behöver jag införskaffa. Man kan ju inte komma i något gammalt, eller hur. Hihihi.
Nytt eller gammalt men nu blir det kaffe och lite korsordslösande.
Ha en härlig lillördag.
Ta hand om varandra.
Kram.

Kommentera här: