Vad var det som kom emellan?

Ja det kan man verkligen fråga sig. 
Godmorgon förresten!
Mina planer var att blogga varje dag på vår semester och visa er bilder på det vi upplevt. Så blev det nu inte och ingen är ledsnare än jag. Ni som känner mig vet att teknik och jag inte alltid går hand i hand. För er andra kan jag säga att tummen sitter mitt i näven när det kommer till det ämnet. 
Det är så att bloggen inte synkar med Facebook och då tappade jag sugen helt enkelt. Nåt knepigt fenomen här nere med wi-fi som ställer till det. Har nu bestämt att lägga det åt sidan då jag ändå inte kan göra något åt det. Lägger energin på annat istället. 
Vad har då hänt sedan sist? Oh jisses en hel del. Pia och Kenth åkte hem i måndags så nu är vi själva. Hade en trevlig vecka med dom trots att vi gillar olika saker. Även om man bor tillsammans behöver man inte hålla handen. Middagarna åt vi tillsammans och ibland lunch men däremellan var det "fria aktiviteter" 😀
Vi var på en underbar dagstur i lördags runt hela ön. Skrev om det då men fick tyvärr inte in några bilder. Ska försöka få in dom här men går det inte får det bli när vi kommit hem till Sverige. 
I måndags innan Pia och Kenth åkte gick Sven och jag ner till ett gym som är granne med Costa Italy, Olympic Gym heter det. Betalade 15€ för 3 dagar/person. Bra pris. Blev ett pass då, ett igår och så blir det sista imorgon. Däremellan har vi gått och gått. Vi älskar det och framför allt att gå på beachen. Inte behöva tänka utan bara njuta och vara.
Vi försöker alltid hitta nya matställen men det är ju tyvärr så att dom flesta är lika. Endast kockens kunskaper som gör ett ställe bättre eller sämre. Hittills är det bara ett ställe som vi kommer rata och det ligger i Faro de Maspalomas. Inte ens jag kan få till en så torr kyckling. Ni som känner mig vet att jag brukar klaga på min misslyckade kyckling så då förstår ni.
Vi la det bakom oss för sedan har vi ätit god mat. Innan Pia och Kenth åkte var vi och käkade middag på Windsor Garden som ligger i Yumbo köpcenter. En supergod biffstek med lök. I tisdags var vi där igen, denna gång med golfgänget gc friends efter vi spelat minigolf på Yumbo. En härlig kväll med mycket skratt och nya vänner. 
 
Igår efter morgonpasset på gymmet tog vi det lugnt efter vi även intagit en lunch. Vi kände oss lite slitna så en siesta var välbehövlig. 
Därefter kom I-landsproblemet. Vart ska vi käka middag? Vi kollade på Googlemaps då där finns många förslag. Kom fram till att vi skulle gå upp mot Yumbo och gå förbi minigolfen för därefter skulle det finnas många ställen som hade bra recensioner. Sagt och gjort och vi gick och gick och gick. Var även in en sväng på Cita men slutade med att vi hamnade på Costa Italy. Snacka om promenad men gjorde gott i alla fall. Det bästa var att precis när vi kommer upp till Yumbo får jag syn på en person som jag hade tänkt ta kontakt med för ett  men behövde således inte göra det. Så roligt att få träffa Cecilia Kärvegård irl. En underbar människa som har skrivit attraktionslagen som jag precis köpt. Hon bor härnere permanent men kommer byta boplats då det inte funkar så bra för dom nu. Önskar henne och hennes familj lycka till med det nya.
Som jag nämnde i början finns det vissa tekniska saker som gjort att bloggandet blivit åsidosatt. Det finns en annan orsak också och det är vår vän Ola Lindström. En helt underbar människa så fylld med kärlek att man blir tårögd. Han är i Orongo och hjälper barnhemsbarn till ett drägligare liv. Tyvärr har han ingen blogg men gå in på hans facebooksida och läs. Det är skildringar som rör en till tårar och att veta att vi, om än med ett litet bidrag, är lite delaktiga i den framgång som dessa barn erbjuds känns fantastiskt.
Ja mina vänner nu ska jag dricka lite kaffe och fundera på vad vi ska göra idag. 
Önskar er en härlig dag. Ta hand om varandra. Kram