Mitt huvud surrar av.....

ja inte toner utan av funderingar kring om jag ska göra si eller så.
Har en längre tid haft funderingar kring att skaffa mig något som kan inbringa lite pengar.. Hittade också ett projekt jag hoppade på som jag trodde skulle bli bra. Det visade sig inte vara så lätt som jag trodde och när jag häromdagen ramlade över ett annat projekt började mina tankar snurra runt. De frågor jag ställde mig var: Är detta bättre? Kan jag bättre promota detta? Kan detta bättre säkra lite inkomst? Kom till slut fram till att det kan göra det då det är ett företag som många känner till och därför känns det tryggt. När jag sedan blev uppringd av en tjej på Forever, som företaget heter, och hon berättade vad det hela gick ut på var allt solklart. Att jag dessutom connectade med henne direkt gjorde ju inte saken sämre. Det är ju också en viktig aspekt i det hela. Så mina damer och herrar ni kan nu handla Forevers produkter genom mig.
Det var tur att vi hade lite inplanerat i helgen så jag fick tid att lugna ner hjärnverksamheten. Att gå på mässa kräver inte så mycket sådan så Mittsverigemässan i Ånge var helt perfekt att den gick av stapeln i helgen. Vi var där igår och det fanns en hel del att kolla på och lyssna på. Det som fångade mig och som var största anledningen till att jag ville dit var Magnus Samuelsson. Han höll tre föredrag där det första handlade om hur han började och om hans tävlingar och resor. Föredrag nummer två handlade om kost och motion. Föredrag nummer tre handlade om träning och demonstration av densamma vilket vi inte brydde oss om kolla på.
 
Det gjorde ju inte speciellt ont att titta på honom heller :) 
Det fanns som sagt mycket att kolla på och även handla. Det blev bara ett inköp, något jag länge sagt att jag skulle köpa men hela tiden glömt. Nu har jag den i min ägo och är så glad. Den är så vacker men samtidigt sorglig då jag tänker på dom stackars töserna som är så sjuka. Känns i alla fall härligt att jag på något litet sätt bidrar till forskningen inom barncancerfonden.
 
 
För att summera helgen så kan jag berätta att vi idag fick dra till Östersund för att köpa pellets. Vår beställning ska komma någon gång under maj månad och det kan ju innebära i början men lika väl i slutet av månaden. Vi kan helt enkelt inte vänta på den då vi redan behövt låna några säckar av mågens mamma. Vi drog alltså till Östersund och på hemvägen passade vi på att käka lunch i Brunflo på ett underbart ställe, Restaurang Chili, där man käkar thaibuffé. Superdupergott. 
 
 
Det var inte tänkt att det skulle bli ett sådant långt inlägg men så blir det ibland.
Jag önskar er nu en härlig kväll.
Ta hand om varandra.
Kram.

Värdelös fotograf.

Ja men jag glömde väl fota vår träff igår. Det är så typiskt mig. Men det är så där när man har trevligt så tyvärr blir det inga bilder på den fina dukningen eller maten. Ni får helt enkelt lita på mitt ord när jag säger att DET VAR DELIKAT,
Vi bjöds på en kantarellsoppa som var underbart god. Att jag säger det är verkligen ett gott betyg för jag gillar inte svamp. Trots det åt jag både en och två tallrikar med soppa. Till det serverades det brödskivor som hade gått i ugnen med olivolja och efter uttaget därifrån dekorerats med flingsalt och citroncest. Mums, mums. Drycken till var en Faustino Cava som passade alldeles utmärkt.
Det blev ju förståss dessert också. Det var en typ av landgång med nöttäcke och ringlad choklad och i den var det grädde och bär. Till det serverades svartvinbärslikör som Carina hade gjort själv.
Som jag nämnde igår skulle skrattmusklerna få sig en omgång och det fick dom verkligen. Vi har så fantastiskt roligt och jag är oerhört tacksam att det inte dröjer så länge till nästa gång. Redan om fjorton dagar är det dags igen. Som jag längtar.
Jag har faktiskt ett kort att visa er och det är på dom blommor som Anki hade gjort. Dom är gjorda i glas och är så underbara. Hela gänget har tjatat på henne att hon ska fixa en hemsida och lägga ut alla sina alster. Kommer bli en oerhörd försäljning för henne då det inte bara är blommor hon gör. Hoppas innerligt att hon snabbt fixar en hemsida för då kommer jag länka den till er. Under tiden får ni hålla till godo med mina vackra tulpaner.
Trodde jag ja! Det är nåt som inte är bra med bloggen/internet just nu så tyvärr, ingen bild. Suck!
Får härmed önska er en härlig eftermiddag/kväll.
Ta hand om varandra.
Kram.
 

Dags för skrattmusklerna att få sig en omgång.

En muskelgrupp som du inte tränar särskilt mycket på gymmet. Men ikväll är det dags och då inte på gymmet utan på den månatliga träffen med vingänget. En träff som alltid medför en massa skratt förutom god mat och dryck. En träff man alltid längtar till innan den pågående är slut. Ni anar inte hur roligt vi har. En härlig blandning tjejer i varierande åldrar och vi kommer så fantastiskt bra överens. Massor med tok och som sagt skratt.
Får se om jag lyckas ta några bilder ikväll som jag kan lägga ut imorgon.
 
Dagen idag flyter på som vanligt. Ja inte riktigt för idag ska dom komma och installera bredbandsdosan. Som vi har väntat. Det är drygt ett år sedan vi tecknade oss för bredband och då sas det att det skulle grävas och göras klart i somras. Blev det gjort? Nä inte. Ett tag var vi så irriterade att vi ville hoppa av men se det gick inte så bra., Skulle åka på en kostnad på några tusen och då tyckte vi det var lika bra att avvakta. Nu har dom kontaktat oss och idag ska dom som sagt komma och installera dosan. Hur länge det sedan dröjer till grävningen får vi se. Förhoppningsvis inte ett år i alla fall för då vet jag inte vad jag gör.
Man ska inte reta upp sig på saker men ibland är det ofrånkomligt. Nu lägger jag irritationen åt sidan och hoppas allt löser sig som det alltid brukar göra.
 
 
 
Önskar er en underbar dag.
Ta hand om varandra.
Kram.