Andelsspelet gav vinst.

Ja men det gick ju riktigt bra på travet. 7 rätt dock ingen jätteutdelning men jag spelar gratis några veckor i alla fall. Härligt när man är med i andelsspel och kan glädjas med andra när det går bra.
Får säga som reklamen "plötsligt händer det" så det kommer snart en storvinst. Till dess gläds vi åt dom små vinsterna.
Vinst vet jag inte om gårdagens middag var. Dock smakade det bra. Gjorde köttfärsbiffar som jag serverade en enkel sallad till. Såg när jag hade tagit fotot att dosen sallad var väldigt liten så fyllde på sedan. Med det sagt att inga onödiga kommentarer om för lite sallad behövs. Hihihi.
 
 
Idag ska jag testa ett recept i min crock pot. Det blir ytterfié med äpple och rödlök. Recension kommer och kanske en bild.
Sedan blir det till att ladda för att heja fram Timrå IK till seger mot Karlskrona. Där måste jag säga att spelarna verkligen har hjärtat på rätta stället, vilket jag redan visste. Dom har sponsrat en buss så supportrarna kan åka ner och heja fram dom. Det är helt underbart gjort och en stor eloge till laget i mitt hjärta. <3 
I övrigt händer inte mycket. Det är sista lediga dagen för Sven så vi njuter bara av att vara. Vädret gör sitt till för att hjälpa oss. Solen skiner och det är så härligt.
Önskar er en fortsatt trevlig dag.
Ta hand om varandra. 
Kram.

Kommentera här: