Dags för skrattmusklerna att få sig en omgång.

En muskelgrupp som du inte tränar särskilt mycket på gymmet. Men ikväll är det dags och då inte på gymmet utan på den månatliga träffen med vingänget. En träff som alltid medför en massa skratt förutom god mat och dryck. En träff man alltid längtar till innan den pågående är slut. Ni anar inte hur roligt vi har. En härlig blandning tjejer i varierande åldrar och vi kommer så fantastiskt bra överens. Massor med tok och som sagt skratt.
Får se om jag lyckas ta några bilder ikväll som jag kan lägga ut imorgon.
 
Dagen idag flyter på som vanligt. Ja inte riktigt för idag ska dom komma och installera bredbandsdosan. Som vi har väntat. Det är drygt ett år sedan vi tecknade oss för bredband och då sas det att det skulle grävas och göras klart i somras. Blev det gjort? Nä inte. Ett tag var vi så irriterade att vi ville hoppa av men se det gick inte så bra., Skulle åka på en kostnad på några tusen och då tyckte vi det var lika bra att avvakta. Nu har dom kontaktat oss och idag ska dom som sagt komma och installera dosan. Hur länge det sedan dröjer till grävningen får vi se. Förhoppningsvis inte ett år i alla fall för då vet jag inte vad jag gör.
Man ska inte reta upp sig på saker men ibland är det ofrånkomligt. Nu lägger jag irritationen åt sidan och hoppas allt löser sig som det alltid brukar göra.
 
 
 
Önskar er en underbar dag.
Ta hand om varandra.
Kram.
 

Kommentera här: