Det vill jag göra och det vill jag göra.....

Är det någon som känner igen sig? Alltså jag har så många saker jag vill göra så det bara snurrar i huvudet. Det är då en evinnerlig tur att jag har hela dagarna till mitt förfogande så jag har tid att klura ut vad jag ska göra.
Idag tog jag en stund för mig själv med meditation. Underbara Cecilia Kärvegård, ni hittar hennes kanal på youtube, har nu gjort en meditationsfilm. Har aldrig mediterat tidigare men jag lovar att jag kommer göra det varje dag hädanefter. Så härligt att bara sjunka in i sig själv och känna dofter, vatten, gräs och se all härlig blomning.
Detta hjälpte mig till att inse att jag kan inte hoppa på allt möjligt, även om jag har hela dagarna till mitt förfogande. Nej, nu behövs en rensning i allt och bestämma mig för två saker som jag ska fylla mina dagar med. Ja, det får bli bara 2 till att börja med. Kommer ju vilja få tid till min virkning också som ger mig så mycket. En oerhört skön avkoppling från allt.
Tog mig en stund ute i den vackra vårsolen och fyllde på lite D-vitaminer.
 
Det hjälpte också kan jag säga för där och då kom jag på vilka saker jag ska prioritera. Vad dom är får ni veta så småningom. Måste först organisera det hela så det inte blir oproffsigt. Från och med imorgon kommer jag se till att organisera mig och förhoppningsvis kommer något gott ur det hela.
 
Men jag måste få berätta en sak. Pratade med vår son idag och inatt har han uppkörning som lokförare. Han var lite nervös men jag är inte alls orolig. Han kommer klara det med glans. Han hade redan fått en hel del turer utlagda i helgen och till veckan så arbetsgivaren är helt säker dom också att han klara sig.
Brake a leg min kära son!
Gilar ni mitt inlägg så klicka på gilla-knappen och skriv gärna en kommentar. Alltid roligt höra vad ni tycker om mina inlägg och vilka ni gillar bäst. Det hjälper mig i mitt bloggande. Vill ju att ni ska finna det intressant.
Önskar er nu en härlig eftermiddag/kväll.
Ta hand om varandra.
Kram.
 

Kommentera här: