Gårdagen bjöd på en bergochdalbanetur i känslor.

Det var sorg blandat med skratt och nervositet. Slutade sedan i osalig lycka. 
Det började med en begravning som var vacker men som alla sådana sorglig. Blev ett fint avslut och farväl av vår sista kusin på pappas sida.
Väl hemkommen blev det till att ladda för hockey. Timrå spelade sjunde och sista matchen mot Karlskrona i Karlskrona om en plats i SHL. Det var en otroligt nervös tillställning men så underbart höra alla ditresta supportrars hejaramsor.. Jag är så oerhört imponerad och stolt över dessa som tidigt på morgonen satte sig i bussar och åkte ner för att heja fram vårt Timrå.
Dom gjorde det bra, både laget och supportrarna. TIMRÅ IK ÄR I SHL
Det gick vägen. Alltså jag vet inte om jag ännu riktigt fattat det. Lyckan är total och så underbart för alla supportrar att få vara med om detta. Härligt se alla dessa storma in på isen och gratulera grabbarna.
Att sedan få se en intervju med Elias Pettersson i Växjö. Han var inte intresserad av att prata om den matchen utan ville bara veta hur det hade gått för Timrå. När Wikegård talade om vad som hänt blev han otroligt rörd och tårar trillade ner för hans kinder. Det är en kille med hjärta för det lag som fostrat honom. Härlig grabb och otroligt duktig.
Min kusin Beatrice hade gjort en underbar bild som jag lånade utan att fråga. Tror inte hon blir ledsen för det.
 
 
Önskar er en fortsatt trevlig kväll
Ta hand om varandra
Kram
1 Bea:

skriven

Nä, jag är bara glad för er och Timrå IKs skull. Så låna på du 😊
Välkomna tebax till SHL ❤

Svar: Tack. Det ska bli så härligt ❤️
Gunbritt Dahlin

Kommentera här: