Mitt huvud surrar av.....

ja inte toner utan av funderingar kring om jag ska göra si eller så.
Har en längre tid haft funderingar kring att skaffa mig något som kan inbringa lite pengar.. Hittade också ett projekt jag hoppade på som jag trodde skulle bli bra. Det visade sig inte vara så lätt som jag trodde och när jag häromdagen ramlade över ett annat projekt började mina tankar snurra runt. De frågor jag ställde mig var: Är detta bättre? Kan jag bättre promota detta? Kan detta bättre säkra lite inkomst? Kom till slut fram till att det kan göra det då det är ett företag som många känner till och därför känns det tryggt. När jag sedan blev uppringd av en tjej på Forever, som företaget heter, och hon berättade vad det hela gick ut på var allt solklart. Att jag dessutom connectade med henne direkt gjorde ju inte saken sämre. Det är ju också en viktig aspekt i det hela. Så mina damer och herrar ni kan nu handla Forevers produkter genom mig.
Det var tur att vi hade lite inplanerat i helgen så jag fick tid att lugna ner hjärnverksamheten. Att gå på mässa kräver inte så mycket sådan så Mittsverigemässan i Ånge var helt perfekt att den gick av stapeln i helgen. Vi var där igår och det fanns en hel del att kolla på och lyssna på. Det som fångade mig och som var största anledningen till att jag ville dit var Magnus Samuelsson. Han höll tre föredrag där det första handlade om hur han började och om hans tävlingar och resor. Föredrag nummer två handlade om kost och motion. Föredrag nummer tre handlade om träning och demonstration av densamma vilket vi inte brydde oss om kolla på.
 
Det gjorde ju inte speciellt ont att titta på honom heller :) 
Det fanns som sagt mycket att kolla på och även handla. Det blev bara ett inköp, något jag länge sagt att jag skulle köpa men hela tiden glömt. Nu har jag den i min ägo och är så glad. Den är så vacker men samtidigt sorglig då jag tänker på dom stackars töserna som är så sjuka. Känns i alla fall härligt att jag på något litet sätt bidrar till forskningen inom barncancerfonden.
 
 
För att summera helgen så kan jag berätta att vi idag fick dra till Östersund för att köpa pellets. Vår beställning ska komma någon gång under maj månad och det kan ju innebära i början men lika väl i slutet av månaden. Vi kan helt enkelt inte vänta på den då vi redan behövt låna några säckar av mågens mamma. Vi drog alltså till Östersund och på hemvägen passade vi på att käka lunch i Brunflo på ett underbart ställe, Restaurang Chili, där man käkar thaibuffé. Superdupergott. 
 
 
Det var inte tänkt att det skulle bli ett sådant långt inlägg men så blir det ibland.
Jag önskar er nu en härlig kväll.
Ta hand om varandra.
Kram.
1 Jessica Högberg:

skriven

Spännande med nya utmaningar!

Svar: Jo men så är det :)
Gunbritt Dahlin

Kommentera här: