Nu är glada påsken slut, slut.....

Och vilken påsk det varit. Det som överglänst allt är att jag i torsdags blev gammelmormor. Walter, son han ska heta, föddes på skärtorsdagens morgon 05.37, 52 cm lång och 3190 g. En underbar händelse som jag är så lycklig över att jag får vara med om. Kan ni fatta? Det är ett underverk. JAG ÄR GAMMELMORMOR. 
Men oj så gammal du blev är en del kommentarer jag fått. So what! Man är inte äldre än man gör sig och jag känner mig inte gamlare bara för att jag nu kan titulera mig gammelmormor. Är fortfarande en tonåring ibland. Visst har jag mina dagar då jag kanske skulle tro att jag var närmare 95 än 65 men dom dagarna bryr jag mig inte om. Det är här och nu som gäller och jag väljer att vara lycklig.
Ännu lyckligare blir jag imorgon för då ska jag åka och snusa på underverket Walter. Som jag längtar.
Som ni förstår är det denna händelse som varit det mest underbara med denna påsk. Övriga dagar har jag bara gått omkring och strålat ikapp med solen av lycka.
Har inte gjort särskilt mycket än bara varit. Vi hade gäster på middag i lördags, gammelfarmor och hennes sambo. En kväll som blev så lyckad med god mat, dryck och en massa skratt.
På tal om mat så blev det slowcooking här igår. Hade en bit fläskytterfilé som jag slängde i med äpplen, rödlök, honung och lite blandade kryddor. Receptet finns på Lindas mathörna som ni hittar här
Blev riktigt bra och kombinationen åpple/rödlök/honung/kanel blev toppen. Till det serverade jag ett mos på morot och blomkål till mig och Sven fick klyftpotatis.
 
Slowcooking passade bra igår då det var en slow dag. Ja egentligen inte då den innehöll både promenad, Jerka på teven och hockey. Det sistnämnda gick ju riktigt bra då mitt kära Timrå IK vann. Nu behöver dom bara vinna två matcher till så är dom klara för SHL. Tjolahopp, tjolahej vilken grej.
Nog vitsat nu. Dags att göra lite nytta eller så inte. Hur som helst önskar jag er en fantastisk dag. Ta hand om varandra och njut här och nu.
Kram.

Kommentera här: