Nu kan det avslöjas!

Som jag nämnt tidigare har jag startat något som jag är övertygad kommer bli absolut fantastiskt. Då jag är en tjej i mina bästa år, glad, nyfiken, ambitiös. Gillar hälsa, skönhet och motion. Gillar att skaffa nya kontakter.
Allt detta bäddar för succé i det jag nu startat.
 
Bildresultat för if you can dream it you can do it
(Bilden är lånad från etsy.com)
 
Jag har all tid i världen att göra precis vad jag vill med mitt liv och det är precis vad jag nu gör. Den tid jag har idag vill jag inte bara lägga på städning, matlagning, tvättning mm mm. Bara för att jag är pensionär betyder inte det att jag behöver stanna hemma och göra dessa tråkigheter. Jo visst måste även dessa saker göras men.....jag vill så mycket mer.
Då jag gillar att resa och shoppa så behöver jag se till att jag kan göra allt det. Tänker heller inte bli en fattig pensionär. Då behöver man göra något åt det, vilket jag nu gjort. Min ambition är att nå dit jag vill inom en snar framtid och på samma resa hjälpa andra att även nå dit. Detta koncept halkar lite in på attraktionslagen då lika attraherar lika. Helt underbart att kunna hjälpa andra och samtidigt få betalt. Är det inte fantastiskt?
Hur långt jag kommer gå får framtiden utvisa, but one small step........
Kram

Kommentera här: