Påskmiddag

Vilken härlig och god middag jag fick till. Jag måste rikta ett särskilt tack till Karin Walker för hennes inspiration som fått mig att gilla matlagning. Ni hittar hennes blogg här Hennes underbara och enkla recept har fått mig att testa en massa som jag annars aldrig skulle gjort.
Årets påskmiddag blev en trerätters som vi bjöd gammelfarmor och hennes sambo på. Vi startade med en Rödbetscarpaccio. Varmrätten blev en Boeuf Bourguignone. Till dessert bjöd jag på Vaniljpannacotta som jag glömde ta kort på. En otroligt enkel dessert att göra och så fantastiskt god.
 
Till förrätten drack vi en Chardonnay och till varmrätten Cote Du Rhone. Till desserten blev det kaffe och likör, Baja Päron som gjorde sig riktigt bra till.
Vi hade en härlig kväll med mycket skratt och det var så roligt att Sven A var så pass pigg att han kunde vara med hela tiden. Han har en del krämpor som gör att han inte alltid orkar vara med men igår fungerade det. Så tacksam över det och tack kära ni för en underbart härlig kväll.
Idag blir det inget särskilt förutom kanske en promenad då solen skiner även idag. Visserligen ingen värme annat än om man är i solen. Njuter av att vi går mot rätt håll, dvs våren.
God fortsättning på påsken.
1 Angelica Wåhlin:

skriven

Ååh, vad gott det låter!

Svar: Ja det var det verkligen.
Gunbritt Dahlin

Kommentera här: