Värdelös fotograf.

Ja men jag glömde väl fota vår träff igår. Det är så typiskt mig. Men det är så där när man har trevligt så tyvärr blir det inga bilder på den fina dukningen eller maten. Ni får helt enkelt lita på mitt ord när jag säger att DET VAR DELIKAT,
Vi bjöds på en kantarellsoppa som var underbart god. Att jag säger det är verkligen ett gott betyg för jag gillar inte svamp. Trots det åt jag både en och två tallrikar med soppa. Till det serverades det brödskivor som hade gått i ugnen med olivolja och efter uttaget därifrån dekorerats med flingsalt och citroncest. Mums, mums. Drycken till var en Faustino Cava som passade alldeles utmärkt.
Det blev ju förståss dessert också. Det var en typ av landgång med nöttäcke och ringlad choklad och i den var det grädde och bär. Till det serverades svartvinbärslikör som Carina hade gjort själv.
Som jag nämnde igår skulle skrattmusklerna få sig en omgång och det fick dom verkligen. Vi har så fantastiskt roligt och jag är oerhört tacksam att det inte dröjer så länge till nästa gång. Redan om fjorton dagar är det dags igen. Som jag längtar.
Jag har faktiskt ett kort att visa er och det är på dom blommor som Anki hade gjort. Dom är gjorda i glas och är så underbara. Hela gänget har tjatat på henne att hon ska fixa en hemsida och lägga ut alla sina alster. Kommer bli en oerhörd försäljning för henne då det inte bara är blommor hon gör. Hoppas innerligt att hon snabbt fixar en hemsida för då kommer jag länka den till er. Under tiden får ni hålla till godo med mina vackra tulpaner.
Trodde jag ja! Det är nåt som inte är bra med bloggen/internet just nu så tyvärr, ingen bild. Suck!
Får härmed önska er en härlig eftermiddag/kväll.
Ta hand om varandra.
Kram.
 

Kommentera här: