Vilken underbar dag. Solen skiner och fåglarna kvittrar.

Ja vilken härlig start på dagen. Saker och ting börjar falla på plats för mig nu och jag ser framtiden an med tillförsikt.
Igår noterade jag att jag har drygt 500 följare på mitt instagramkonto. Helt fantastiskt att det jag lägger ut intresserar så många. Får nog börja tro mer på mig själv nu.
Har också fått beställning på en virkad klänning som jag verkligen ser fram emot att göra. Har börjat på min egen och lade ut bild på det och därigenom fick jag nu en beställning. Min egen kommer jag då att lägga åt sidan då jag tänkt ha den klar till vår resa till Gran Canaria i oktober. Alltså ingen brådska med den. Om den här tjejen verkligen vill att jag ska göra den kommer det bli så roligt. Hon har bestämt sig för att ha den i gult eller lime. Den sistnämnda färgen tror jag kommer passa henne alldeles ypperligt.
Här ser ni den färg jag gör min i.
 
Den är sååå rolig och enkel att göra så det kommer bli en fröjd. Är inte färgen härlig så säg. Har upptäckt att jag passar i dom lite mörkare pastellerna.
Ikväll ska jag på ett event. Det är dags för vinprovning med Munskänkarna och det ska bli så roligt. Det är många som anmält sig så det kommer bli toppen. Blir också spännande se vilken mat som serveras till. Ska försöka komma ihåg ta lite bilder som jag kan visa er senare.
Nu ska jag njuta av denna underbara dag.
Ha det gott och ta hand om varandra.
Kram.
1 Bea:

skriven

Den där blåfärgen passar dig som handen i handsken - eller ja... nu är det ju inte handen som ska i den men *haha*
Och med lite pepparkaksfärg på huden blir det ju perfa :)
Hutta lagom på wiiine, men lagom mycke för å känna att de är helg ;)
Kramizar

Svar: Tack. Ja ska vara försiktig med vinet dårå 😜
Gunbritt Dahlin

Kommentera här: