Dags att lägga in rutiner i livet.

Ja, det är verkligen på tiden. Har en viss benägenhet att bli "lite" lat annars och en ovana jag lagt mig till med är att bli fast vid skrollandet på facebook. Därför är det dags att lägga in rutiner i livet.
På vardagar är jag alltid uppe 05.30 och dricker kaffe med Sven innan han åker till jobbet. Han är ju fortfarande "ung" och inte pensionsmässig som jag, hihihi.
Min morgonrutin kommer se ut så här på vardagar:
05.30 - 07.00 Energiboost + kosttillskott + kaffe + skicka gubben till jobbet + motivationsvideo + korsord eller virkning
07.00 Promenad
08.00 Duscha och fixa till mig
09.00 redo för jobb
Kl 12.00 är det dags för lunch sedan lite jobb igen och ta hand om hemmet fram till kl 16.00 då det är dags att förbereda middagen.
Eftermiddags- och kvällsrutinerna kommer se ut så här:
Mån-ons-fre
kl 16.00 börja förbereda middagen då Sven kommer hem vid 16.30
kl 17.30 åka iväg för ett gympass
kl 20.00 måndagar är det teammöte men övriga kvällar är lediga som kommer tillbringas med familjen, vänner och ta hand om huset och katterna.
Har också bestämt mig för att jag ska läsa mer då jag har hört att läsning är nyttigt för att hålla igång hjärnan. Trodde korsord räckte men.....Det är också mycket jag behöver lära som jag har nytta av i mitt företagande och där kommer dessa två böcker in som jag just nu läser.
 
 
Go Pro är på engelska så det är en utmaning men inte alltför svår ändå.
Rutiner när det gäller lördag och söndag blir lite hipp som happ då det är mina "lediga" dagar, vilket innebär lite längre sömn och lite slappande.
Som sagt är det viktigt med rutiner, åtminstone för mig, om det ska bli något gjort. Detta gör också att jag kommer känna mig mindre stressad när det gäller att hinna med allt jag vill göra och det är en hel del men det tar vi en annan gång.
Nu ska jag kolla lite filmklipp, dricka lite mer kaffe så får vi se vad dagen sedan erbjuder. Vädret är i alla fall inte så illa även om det börjar kännas att hösten är i antågande.
Vad ni än gör och var ni än är önskar jag er en underbar dag.
Ta hand om varandra.
Var snäll mot dig själv.
Kram

Kommentera här: