Morgonpromenaden blev inställd idag.

Detta beroende på att jag väntade karlbesök :)
Ingen fara, det var bara sotaren som skulle komma och göra en brandsyn. Tidsspannet var mellan 07.00 - 10.00 så jag kände att jag inte ville lämna hemmet olåst för att han skulle komma in.
Det visade sig vara en riktigt trevlig man som gjorde sin sista arbetsdag. Efter dagens arbete skulle han lämna in alla grejor och telefon och inträda i det härliga pensionärslivet. Jag önskar honom all lycka till och att han får mååånga år att njuta.
Att promenaden blev inställd mår jag inte så dåligt över då vi igår kom igång med gymträningen igen. Vi har bytt gym och tjänat en hel del pengar på det samt att det ligger närmare från där vi bor. Vi kommer nu köra mån-ons-fre och ledig helg för återhämtning. 
Detta + att det är en helt underbar dag gör att jag är så full av energi. Den ska först användas till min business med att boka lite möten, återkopplingar och coachning. Sedan ska jag organisera mitt skrivbord och till det har jag nu denna
 
som kommer bli en oerhörd hjälp då jag gillar att ha papper på mycket. Visst är det bra att ha det på datorn också, framför allt när jag är ute och träffar folk. Tillhör den skara som känner sig mer trygg med papper. :) 
Sedan det är gjort måste jag verkligen städa. Har inte kommit upp tillräckligt i lön ännu så jag kan anställa någon hemhjälp så får göra allt själv ett tag till :)
(Bilden är lånad)
Ikväll ska Sven och jag åka på bilbingo och det var inte igår. Hoppas vädret håller i sig och att vi har turen med oss. Skulle sitta fint med ett litet tillskott som jag kanske kan slänga ut på städhjälp :)
Med detta önskar jag er en underbar dag.
Ta hand om varandra och var snäll mot dig själv.
Kram.

Kommentera här: