Ett underbart härligt och lätt virkprojekt är nu avslutat.

Och vilken karamell det blev. Det är en Edlothia-sjal som designats av Morben Design och översatts till svenska av Anna Virkpanna
Garnet jag använt mig av är Wolle Bee´s Farbverlauf och färgen Bride. Ca 950 m gick det åt och jag är sååå himla nöjd och stolt. Blev en riktig karamell.
Vad jag nu ska hitta på är inte riktigt bestämt. Kanske en påskduk eller så blir det en till sjal. Nä, man kan inte ha för många sjalar. Finns ju så otroligt härliga färger och att kunna matcha sina kläder med en sjal är ju fantastiskt.
 
Vädermässigt idag: kallt så in i bomben. Termometern visar visserligen "bara" -10 grader men det blåser så det känns som -20 grader. Återigen något att vara tacksam för då jag inte behöver ge mig ut. 
 
Väntar just nu på att telefonen ska ringa. Det är en leverans av vin på väg från Vinoteket och det skulle komma idag mellan 10 och 14. Ser verkligen fram emot det. En blandning av rött och prosecco och om jag minns rätt var det italienska. Men så konstigt! Jag som inte gillar italienska viner. Hihihihi! Jo men jag är ju barnsligt förtjust i dessa. Varje gång jag bestämt mig för att prova något annat lands viner så vart hamnar jag. Jo men se det är precis som om det är någon magnet på italienska hyllorna. Har i alla fall insett, efter munskänkarnas senaste vinprovning, att Argentina har ganska goda viner. Kanske det framöver blir några från det landet att fylla vinstället med.
 
Nu mina vänner måste jag stoppa något i magen som skriker efter lunch.
Önskar er en härlig dag
Ta hand om dig
Kram

Härliga måndag.

 
Ja detta är verkligen något att vara tacksam över.  Att jag dessutom inte behöver ge mig ut och iväg till ett jobb gör ju saken ännu bättre. Definitivt idag då temperaturen ligger på -22,2 grader. Då sticker man inte gärna ut näsan.
Vi är inne i slutskedet av februari och nu blir allt bara bättre och bättre. Värmen kommer säkert snart också. 
Idag står inte mycket på schemat. Har redan repeterat lite spanska inför onsdagen. Även studerat lite om attraktionslagen. Nu letar jag lite mönster för mitt nästa virkprojekt. Avslutar idag en sjal och bilder kommer senare. Mina funderingar går kring om jag ska göra en sjal till eller en mochillaväska. Vi får se vad jag fastnar för.
Jag måste verkligen göra ett schema på allt jag vill göra, både vad gäller virkning och allt annat. Det är så mycket så jag börjar nu fundera hur i hela fridens dagar jag hade tid att jobba. Har gått med i PRO och jisses så mycket aktiviteter dom har som jag skulle vilja delta i.
Det är sådana här gånger jag inte förstår dom som inte trivs som pensionär. Dom har förmodligen inga hobbys eller är med i PRO. Har man det så finns ingen tid att ha tråkigt enligt mitt sätt att se på det hela. Jag njuter varje dag i fulla drag.
Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe och göra klar sjalen.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig.
Kram.

Den kalla verkligheten.

 
Men det har ändå blivit några grader varmare sedan vi klev upp. Solen skiner så det kommer säkert bli en härlig dag.
 
Dagen idag har ju verkligen redan bjudit på härligheter. Guld i damcurling och alldeles nyss ett brons på 3-milen. Starkt jobbat Stina Nilsson.
Som sagt finns det verkligen mycket att glädjas åt och hittar man bara dessa guldkorn i tillvaron blir allt så mycket lättare. Att klaga och gnälla tar oss ingenvart utan ger oss bara en dålig känsla i kroppen. Att njuta och vara tacksam över allt vi har omkring oss ger däremot en härlig känsla. Testa den ska ni se. Försökt att bara för en dag inte klaga och gnälla utan bara se er omkring och var tacksam för allt vackert ni ser. Jag lovar ni kommer upptäcka en massa saker som ni kan uppskatta och se det vackra i. Det är inte svårare än så, så kom igen. Vad har ni att förlora? En dag med dåliga känslor. Ja men det är väl ändå helt underbart att slippa det och bara må bra.
Jag väljer att fylla denna dag med glädje och lycka vilket ger mig en härlig känsla.
Ta hand om dig.
Kram.