Ett underbart härligt och lätt virkprojekt är nu avslutat.

Och vilken karamell det blev. Det är en Edlothia-sjal som designats av Morben Design och översatts till svenska av Anna Virkpanna
Garnet jag använt mig av är Wolle Bee´s Farbverlauf och färgen Bride. Ca 950 m gick det åt och jag är sååå himla nöjd och stolt. Blev en riktig karamell.
Vad jag nu ska hitta på är inte riktigt bestämt. Kanske en påskduk eller så blir det en till sjal. Nä, man kan inte ha för många sjalar. Finns ju så otroligt härliga färger och att kunna matcha sina kläder med en sjal är ju fantastiskt.
 
Vädermässigt idag: kallt så in i bomben. Termometern visar visserligen "bara" -10 grader men det blåser så det känns som -20 grader. Återigen något att vara tacksam för då jag inte behöver ge mig ut. 
 
Väntar just nu på att telefonen ska ringa. Det är en leverans av vin på väg från Vinoteket och det skulle komma idag mellan 10 och 14. Ser verkligen fram emot det. En blandning av rött och prosecco och om jag minns rätt var det italienska. Men så konstigt! Jag som inte gillar italienska viner. Hihihihi! Jo men jag är ju barnsligt förtjust i dessa. Varje gång jag bestämt mig för att prova något annat lands viner så vart hamnar jag. Jo men se det är precis som om det är någon magnet på italienska hyllorna. Har i alla fall insett, efter munskänkarnas senaste vinprovning, att Argentina har ganska goda viner. Kanske det framöver blir några från det landet att fylla vinstället med.
 
Nu mina vänner måste jag stoppa något i magen som skriker efter lunch.
Önskar er en härlig dag
Ta hand om dig
Kram