Bondepraktikans vara eller inte vara?

Ja idag är det upp till bevis om bondepraktikans profetsia stämmer. Enligt den sägs det att Karl spår, Gunhild rår och Dorotea bestämmer.
Idag är det nästan sommarvärme -9,7 grader, Hihihi. Det kan jag ta för igår var det inte roligt då mätaren visade -22 grader. Det är hittills uppehåll och om det fortsätter så här idag är det vad vi kan vänta oss dom närmaste 7 veckorna.
Jag vet inte vad jag ska tro för det har tidigare inte visat sig stämma med dom profetsior som denna praktika kommit med. Den har kanske blivit föråldrad och passar kanske inte längre in i vårt samhälle idag. Hur som helst, den som lever får se.
Dom dagar det är riktigt kallt uppskattar jag verkligen att jag inte längre behöver åka till jobbet. Det är en sådan befrielse. Jag kan göra precis vad jag vill på dagarna och jag gör det också. Tar  verkligen dagen som den kommer och det är väl så det ska vara. Den gamla klyschan "Carpe Diem" är verkligen något jag anammar nu. Livet är härligt så varför inte njuta när man kan.
Jag bestämmer inte längre att jag ska göra det och det och det utan det får komma självmant. Om jag behöver städa men inte känner för det så skiter jag i det. Om jag behöver tvätta men inte känner för det så skiter jag i det osv. Ja men ni hör väl? Hur härligt kan inte livet vara om man bara låter det vara så.
Med detta vill jag bara säga att jag njuter av att leva och göra precis vad jag vill, när jag vill.
Så därför ska jag nu tanka lite kaffe och sätta mig med en virkning en stund.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: