Det är fredag idag och det

gör mig jätteglad. Sola den skiner och det är varmt och skönt. Man blir verkligen glad av detta och efter att sett invigningen av OS så har jag en härlig känsla i kroppen. Så fantastiskt vackert och jag imponeras alltid av hur otroligt skickliga alla artister är. Vilken presition och jag kan tänka mig att det ligger otroligt mycket träning bakom. Tjusigt och vackert som attan var det.
Ja fredag och vad händer då månntro? Jo men se man gör väl som många andra svenskar och serverar tacos till middag idag. Sonen kommer också hem och det blir härligt. Visserligen kommer han att få jobba lite men. Det är tre pallar pellets som ska bäras in och det blir härligt att få hjälp med det.
I övrigt är det inte mycket som händer. Har tagit dagen som den kommer helt och hållet idag. Om det innebär att jag anses vara lat so what. Man ska vara det ibland. Går på känsla numera och gör bara det jag vill. Det är hur härligt som helst och jag mår så bra.
En par virkprojekt håller på att avslutas och det är nog säkrast för till veckan kör en mysterievirkning igång igen. Ska bli spännande att se vad det blir. Garnet till det har jag fått hem och färgerna är härliga.
Trodde katterna skulle gå ut en sväng idag men dom känner vittringen av räven som varit här. Han har till och med varit ända upp på bron. Hittills denna vinter är det lätt räknat dom gånger dom gått ut. Har blivit ena riktiga innekatter. Förstår dom samtidigt för alla ställen dom brukar gå på är övertäckt med massor av snö.
Nu ska jag ta och blanda ihop tacokryddan. Ja jag gör egen och den blir superduper. Vill ni ha receptet? Jasså! Ja men får väl dela med mig då. Hihihi.
 
Tacokrydda
 
2 msk chilipulver
2 msk lökpulver
1 tsk vitlökspulver
1 msk paprikapulver
2 msk spiskummin
1 msk salt
ev1 msk sötningsströ (jag utesluter det)
1 msk grillkrydda
1 tsk oregano
½ tsk timjan
½ tsk svartpeppar
½ tsk cayennepeppar
2 msk maizena (kan uteslutas men kommer att förändra doseringen) jag använder det inte för den blir god ändå
 
1 msk krydda är lagom till 200 g köttfärs
 
Lycka till och smaklig spis!
 
Ha det gott och ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: