Härliga måndag.

 
Ja detta är verkligen något att vara tacksam över.  Att jag dessutom inte behöver ge mig ut och iväg till ett jobb gör ju saken ännu bättre. Definitivt idag då temperaturen ligger på -22,2 grader. Då sticker man inte gärna ut näsan.
Vi är inne i slutskedet av februari och nu blir allt bara bättre och bättre. Värmen kommer säkert snart också. 
Idag står inte mycket på schemat. Har redan repeterat lite spanska inför onsdagen. Även studerat lite om attraktionslagen. Nu letar jag lite mönster för mitt nästa virkprojekt. Avslutar idag en sjal och bilder kommer senare. Mina funderingar går kring om jag ska göra en sjal till eller en mochillaväska. Vi får se vad jag fastnar för.
Jag måste verkligen göra ett schema på allt jag vill göra, både vad gäller virkning och allt annat. Det är så mycket så jag börjar nu fundera hur i hela fridens dagar jag hade tid att jobba. Har gått med i PRO och jisses så mycket aktiviteter dom har som jag skulle vilja delta i.
Det är sådana här gånger jag inte förstår dom som inte trivs som pensionär. Dom har förmodligen inga hobbys eller är med i PRO. Har man det så finns ingen tid att ha tråkigt enligt mitt sätt att se på det hela. Jag njuter varje dag i fulla drag.
Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe och göra klar sjalen.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: