Hur mycket kan en katt sova?

Ja det är en fråga jag ställer mig nu då våra katter inte gör annat. Dom sover nästan hela dagarna. Gör bara avbrott när dom äter och går på lådan. Sedan sover dom både dag och natt. Nja, dom busar lite med varandra ibland också och då är det långjagis genom hela huset. Men annars är dom stilla och som sagt sover. Begriper inte hur man kan sova så mycket. Ut går dom inte annat än en snabbsväng på bron och sedan som ett skott in igen. Fast samtidigt förstår jag dom då det inte finns någonstans att ta vägen då det är snö i vägen överallt.
Snö ja! Den har tydligen inte gett sig för det singlar flingor från himlen även idag. Alltså hur mycket finns det där uppe egentligen? Har det inte tagit slut snart? Men okej då ner med skiten så ser vi fram emot en härlig vår och sommar.
Idag mina vänner gäller det för skidskyttarna. Mixstafetten idag och det ska jag verkligen kolla på. Tiden är perfekt för då kan jag slå mig ned med en lunchtallrik och kolla. Det blir kanske den enda träning jag får idag. Ev kör jag ett litet pass hemmavid då min träningskompis, min man, är på kurs t o m imorgon. Han är visserligen bara i Sundsvall men kursen är på tre dagar och innebär övernattning så jag är ensam på kvällarna. Men det går ju det också, bara lite tråkigt.
Nu ska jag ta och göra lite nytta innan det är dags för skidskytte.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: